• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 16. januar! Bikovima se ljubavne prilike same pojavljuju, Škorpijama stižu pare

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 16. januar! Bikovima se ljubavne prilike same pojavljuju, Škorpijama stižu pare

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali bi Strelčevi naročito trebalo da budu na oprezu, pogotovo sa poslom i zdravljem.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Vi mešate ljubav i strast, zbog čega nekad pravite pogrešne izbore. POSAO: Sreća sa podređenima i osobama koje rade za vas. Dobro vreme za to da potražite pomoć. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Ovo je vrlo plodan i jednostavan period kada je ljubav u pitanju ljubav. Prilike će se same nametati. POSAO: Nikakav rizik vam se neće isplatiti i zato ne treba da ulazite u isti. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da se u nekoga zaljubite, pogotovo ako je to neko s kim radite i imate poslovni kontakt. POSAO: Moguće poslovno partnerstvo i ulazak u isto, kao i profit od rada i generalno finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK

LJUBAV: Shvatićete da imate problem da svoje emocije usredsredite na samo jednu osobu, jer je
iskušenja previše. POSAO: Moguć je rad u medijima ili potreba da javno izrazite vaš stav. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Ima razloga za brigu, pa povedite računa o tome šta se tačno dešava u vašoj vezi. POSAO: Zabrinutost zbog smanjenog prometa posla. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

DEVICA

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se dopasti, ali ko neće pokazati interes za vas. POSAO: Dobićete verovatno više od jedne ponude za posao, jer ste u povoljnom periodu kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

VAGA

LJUBAV: Bićete vlro zainteresovani za fizički kontakt sa izabranom osobom i neobično strastveni. POSAO: Posao će trpeti, jer mu nećete posvetiti dovoljno pažnje. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Potrudite se da iskomunicirate ono što je bitno da se kaže, da ne bi došlo do nesporazuma. POSAO: Moguće je da ćete ostvariti dobit ili će vam pristići novac iz dva izvora. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Danas će vam se desiti krupne i pozitivne stvari u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete imati manje probleme, ako ste u porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa lekovima.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vas okolnosti držati podalje od ljudi i kontakata i samim tim nećete biti u mogućnosti da nađete ljubav. POSAO: Očekujte pomoć nadređenih ili osoba od aitoriteta. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubav vam je bitna, ali samo ako vas inspiriše. Ako vas sputava, brzo je odbacujete. POSAO: Posao vam je poprilično klimav, trebalo bi više da se potrudite ili da napravite plan. Istražite druge mogućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Zanemarićete romantiku i zbog toga imati manje prilika za uživanje, kako danas tako i u budućnosti. POSAO: Moguće manje promene ili manji neuspeh na planu karijere. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija