• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

25.01.2024

07:25

Danas tačno u 18.54 časova stiže događaj koji menja sve! Pun Mesec u Lavu donosi velike promene za 4 znaka

Shutterstock

Horoskop

Danas tačno u 18.54 časova stiže događaj koji menja sve! Pun Mesec u Lavu donosi velike promene za 4 znaka

Podeli vest

Pun Mesec u Lavu nas očekuje danas u 18.54 minuta kada će njegovo dejstvo biti najjače, a imaće uticaj na sve znakove Zodijaka jer simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa.

Pun Mesec u Lavu može biti fascinantan astrološki događaj. Astrološki, pun Mesec se javlja kada Mesec zauzme suprotni položaj u odnosu na Sunce, stvarajući potpuno osvetljenje njegove vidljive strane. Mesec u Lavu, koji je vatreni znak, donosi određene karakteristike i energiju.

Lav je poznat po svojoj strastvenosti, hrabrosti, samopouzdanju i želji za pažnjom. Kada se pun Mesec pojavljuje u ovom vatrenom znaku, ove osobine mogu postati posebno izražene. Očekujte snažne emocije, intenzivnost i potrebu za izražavanjem individualnosti. Lav je povezan sa srcem, kreativnošću i izražavanjem, pa pun mesec u Lavu može naglasiti ove aspekte.

Ovo je vreme kada se ljudi mogu osećati hrabro i samouvereno, težeći prepoznavanju i afirmaciji. Sa druge strane, moguće je da se pojačaju i neki izazovi vezani za egocentričnost ili potrebu za pažnjom. Bitno je pronaći ravnotežu između izražavanja svoje autentičnosti i poštovanja potreba drugih.

Astrolozi su saglasni da je pun Mesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne.

Pun Mesec u Lavu najviše će osetiti Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Već nekoliko dana osećate pojačanu nervozu, bes i prolazite kroz stresne situacije jer su vam emocije naglašene. Veoma je važno da ne donosite važne odluke u afektu jer lako mogu da budu pogrešne. Vi ćete od svih znakova najviše osećati uticaj punog Meseca.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju, tako da vam donosi porodične krize, nesporazume ali i probleme sa stanom. Čuvajte se neprijatnih rešenja u vezi sa stanom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice!

VODOLIJA

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam bračnu krizu ili u partnerskim odnosima. Imaćete potrebu da promenite u odnosu nešto što vam smeta. Bilo kakvo teranje inata može samo da vam odmogne u narednim nedeljama.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je okidač za velike promene na radnom mestu. To može da bude događaj koji će vas izbaciti iz takta, ali i vaša potreba da radikalno menjate stvari. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore!
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore!

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija