• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

07.02.2024

07:25

Mesec je ušao u Jarca! 3 znaka očekuje neverovatna sreća

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Jarca! 3 znaka očekuje neverovatna sreća

Podeli vest

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, nalazi se trenutno u Jarcu, gde povoljno utiče na Jarčeve, Bikove i Device.

Mesec u Jarcu je astrološki period koji se odnosi na vreme kada Mesec prolazi kroz znak Jarca. Ovo je vreme kada se karakteristike Jarca mogu pojaviti u emocionalnom i intuitivnom iskustvu ljudi.

Znak Jarca karakterišu određene osobine kao što su ambicija, disciplina, odgovornost i praktičnost. Kada Mesec prolazi kroz ovaj znak, ove karakteristike mogu postati izraženije u našim emocionalnim reakcijama i ponašanju.

Ambicija i ciljevi

Pod uticajem Meseca u Jarcu, možemo osećati pojačanu želju da postignemo svoje ciljeve i da radimo na ostvarenju svojih ambicija. Ovo može biti vreme kada se fokusiramo na dugoročne planove i postavljamo čvrste temelje za budućnost.

Disciplina i odgovornost

Mesec u Jarcu može nas inspirisati da preuzmemo odgovornost za svoje postupke i da se pridržavamo disciplinovanih rutina. Ovo je vreme kada možemo biti posebno svesni svojih obaveza i truditi se da ih ispunimo na najbolji mogući način.

Foto: Shutterstock

 

 

Emotivna zatvorenost

 Iako možemo biti usmereni na svoje ciljeve i obaveze, Mesec u Jarcu može takođe rezultirati emotivnom zatvorenošću. Možemo se osećati distancirano ili rezervisano u emocionalnim izražavanjima, težeći ka kontroli svojih osećanja.

Potreba za priznanjem

Tokom ovog perioda, možemo osećati jaču potrebu za priznanjem i poštovanjem od drugih. Mogući su osećaji frustracije ako se naš trud i rad ne prepoznaju ili cene onako kako bismo želeli.

Praktičnost u emocionalnim pitanjima

Emocije pod uticajem Meseca u Jarcu često se izražavaju na praktičan i racionalan način. Možemo biti skloni analiziranju svojih osećanja i traženju praktičnih rešenja za emotivne izazove.

Ove karakteristike Meseca u Jarcu mogu uticati na način na koji doživljavamo i obrađujemo svoje emocionalno iskustvo tokom ovog perioda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija