• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2024

14:36

Danas je magičan datum! Istina se krije u brojevima, a ove 3 stvari su ključne

Shuterstock

Horoskop

Danas je magičan datum! Istina se krije u brojevima, a ove 3 stvari su ključne

Podeli vest

Na današnji datum možete sebi da otvorite mnoge mogućnosti.

Iako su, kada je reč o numerologiji i astrologiji, predviđanja napravljena na individualnom datumu rođenja, za neke stvari i datume postoji izuzetak, odnosno takozvana univerzalna računica. 

Upravo jedan takav izuzetak je kombinacija brojeva 22.2.

Ovaj dan je zaista poseban, ističu astrolozi i numerolozi, a evo i šta on donosi.

Ako živite u skladu sa energijom broja 22, možete sebi da otvorite nove mogućnosti. Ovaj broj predstavlja energiju komunikacije, bezuslovne ljubavi i slobode. Na ovaj dan je veoma važno da prihvatite ljude onakvima kakvi jesu – bez osuđivanja. Takođe treba da se ponašate nežno prema sebi – ne ograničavajte se i ne žurite sa kritikama.

Ovog dana mogu da se pojave situacije vezane za odbranu vašeg mišljenja. Možda ćete morati nekoga da odbijete ili da razgovarate o povećanju plate sa menadžmentom ili klijentom. Najvažnije je da prepoznate svoje potrebe i ne odustajete od njih iz straha da ćete biti pogrešno shvaćeni i odbačeni.

Foto: Pexels/Shutterstock

brojevi

Na ovaj dan je dobro imati pregovore, razgovarati o velikim projektima i novim poduhvatima. Takođe je korisno potpisati važne ugovore i dokumente. Sa finansijske tačke gledišta, 22. februara nije preporučljivo uzimati kredite. Korisno je ulagati novac u pomaganje ljudima i bavljenje onim što volite, prenosi Lepa i Srećna.

Danas je važno da obratite pažnju na to kako komunicirate sa ljudima, kako se ponašate prema sebi i šta vas brine. Energija broja 22 pomoći će vam da bolje čujete sebe i pronađete odgovor na svoje unutrašnje pitanje i približite se istini. Na ovaj dan možete da organizujete svečane događaje i proslavite ih sa voljenima.

Partneri bi trebalo  da slušaju jedni druge i dozvoljavaju jedni drugima da preuzmu inicijativu. Za žene je važno da veruju svom partneru, a za muškarce da preuzmu odgovornost. Pošto je energija ovog dana usko povezana sa osećajem slobode, korisno je da partneri putuju i daju jedno drugom lični prostor za srećan život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija