• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 28. februar! Device će tajne koštati ljubavne veze, a Strelčeve očekuju promene u karijeri

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 28. februar! Device će tajne koštati ljubavne veze, a Strelčeve očekuju promene u karijeri

Podeli vest

Današnji dan mnogim horoskopskim znacima donosi uzbudljiva i pozitivna dešavanja na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bićete raspoloženi i dan će biti lep za ljubav i uživanje. POSAO: Osetićete se apatično ili ćete sumnjati u svoje ciljeve, pa će vam biti teško da probudite entuzijazam. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti sjajno, pa će i vaš ljubavni život biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Bićete zadovoljni kako stvari stoje na poslu ili ćete možda na odmor. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete divan dan s voljenom osobom. Čućete reči ljubavi, a možda ćete ih i izgovoriti. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Moguć dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite, verovatno ženska osoba. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepik.com

 

LAV

LJUBAV: Ušli ste u povoljan period za ljubav, pa iskoristite dan za uživanje. POSAO: Moguće su različite pozitivne stvari i dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog nekih tajni. POSAO: Društvene veze i razni kontakti vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Bićete srećni u ljubavi kakav god da je vaš status. POSAO: Dobra i prijatna komunikacija će vam danas biti od koristi. Uživaćete u onome što ste postigli. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu vam je teško da ostanete verni, a ako ste sami, može vam se dopasti više osoba. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave umetnošću i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Sigurno ćete imati kontakt s nekim ko će vam biti veoma privlačan. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu i pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Sjajan dan za uživanje s voljenom osobom u sitnim životnim zadovoljstvima. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa osobama ženskog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno zavodljivi i to sigurno neće ostati nezapaženo. POSAO: Povoljan dan za sve one čiji posao zahteva da budu kreativni. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti, a možda i doživeti ljubav s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija