• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 7. mart! Ribe ulaze u tajnu vezu, a evo kojem znaku sledi uvećanje obima posla

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 7. mart! Ribe ulaze u tajnu vezu, a evo kojem znaku sledi uvećanje obima posla

Podeli vest

Bliži se mlad Mesec u Ribama, a pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan. Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Evo šta očekuje vaš horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas će vam se dopasti neko s kim možete imati samo nedefinisanu vezu. POSAO: Imaćete problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Sportska povreda.

BIK

LJUBAV: Može biti zanimljiv dan onima koji su sami, ali onima koji imaju partnera doneće probleme. POSAO: Uspeh u oblasti zabave, sporta i obrazovanja. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Dan je povoljan za uživanje u ljubavi, ali to je sigurno samo za one koji su u vezi. POSAO: Bićete primorani da dovršavate neke započete poslove. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

RAK

LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vaš privući, ali je pitanje da li će vam osećanja biti uzvraćena. POSAO: Moguće je manje neslaganje sa podređenima. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV

LJUBAV: Imate problema da održite harmoniju u ljubavnom životu, moguć je i raskid ili razdvajanje. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i u vezi sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Ako vam se neko i bude svideo, to će biti neko s kim nema šanse da budete. POSAO: Nadređeni bi mogli imati problema, a negativne okolnosti će se preliti na vas. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete vrlo emotivni i zaljubljivi, ali promenljivog raspoloženja. POSAO: Moguć je uvećan obim posla, a vi ćete imati prilike da pokažete kreativnu stranu. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bez posebnog truda naći ćete se u situacijama povoljnim za ljubav. POSAO: Mogući su nesporazumi. Velika inspiracija onima koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC

LJUBAV: Prilike neće biti dovoljno romantične da bi vas inspirisale. POSAO: Moguće je da ćete imati pravnih problema, ali inače bez naročito bitnih dešavanja. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Svakako ćete biti nešto zaljubljiviji nego što ste bili. Partner će vam prirediti neko uživanje. POSAO: Moguće greške u procesu rada, pa sve proverite više puta. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Mogli biste imati brojne prilike i ponude, što vas može zbuniti ako ste već u vezi. POSAO: Bez promena, što je dobra vest za one koji su zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Ovo je dan za tajne veze. Eventualno možete doživeti aferu, ali verovatnije je da se ništa konkretno neće desiti. POSAO: Bićete vrlo kreativni i inspirisani. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija