• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

10.03.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 11. marta do 18. marta! Bikovima sudar sa realnošću, Blizancima promena pozicije u firmi, a evo ko je na prekretnici

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 11. marta do 18. marta! Bikovima sudar sa realnošću, Blizancima promena pozicije u firmi, a evo ko je na prekretnici

Podeli vest

Danas je mlad Mesec u Ribama, koji simbolizuje novi životni početak, a ovaj aspekat najjače će osetiti Ribe, Rakovi i Škorpije. Merkur gazi u Ovna i donosi pozitivan preokret za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Venera ulazi u carstvo Riba i donosi više romantike u emotivnim odnosima, tako da Ribe, Rakovi i Škorpije mogu da očekuju uzbudljiva dešavanja na ljubavnom planu.

OVAN

PosaoMarsovi izazovni aspekti vam kvare planove, pa ćete biti razočarani u neke prijatelje u poslovnom smislu. Imate velika očekivanja od pogrešnih osoba. Planete u Ribama vam donose konfuzan period u kojem ništa nije onako kako izgleda da jeste. Imate utisak da treba da rizikujete sa ulaganjem novca, ali to može da bude pogrešan potez.

Ljubav - Venera u Ribama vam donosi ljubav pod velom tajne. Prijaće vam što intenzivno razmišljate o osobi koja je povučena i deluje misteriozno. Ribe će vam biti privlačne, ali i osobe koje su povučene i ne otkrivaju sve o sebi. Čuvajte se paralenih afera koje mogu da naruše vaše emotivno stanje.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Venera u Ribama donosi vam konfuznu nedelju u kojoj ćete biti podložni razočarenjima. Preuveličavaćete probleme, pa je veoma važno da ne slušate pogrešne ljude. Jedno je sigurno, u narednoj nedelji vam sledi suočavanje sa realnošću. Sve vaše iluzije u poslovnom i privatnom smislu će morati da budu srušene. Trudite se da budete što realniji.

Ljubav - Mešate ljubav i prijateljstvo. Razmišljte kako da unapredite odnos sa jednom osobom koja vam je prijatelj već duže vreme. Mars u Vodoliji je težak za sve Bikove koji su u braku i to će se zadržati do 22. marta. Bićete romantični u narednim danima, ali i ranjivi.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Posao - Skup planeta u Ribama donosi vam krizu na radnom mestu jer sistem rada mora da se menja. Biće vam teško što morate da se prilagođavate, ali ćete na kraju shvatiti da je to za vaše dobro. Moguća je promena profesije ili pozicije u okviru iste firme. Mnoge skrive informacije će u narednim danima biti otkrivene.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam flert na poslu. Intenzivno ćete razmišljati o osobi koju poznajete preko poslovnih kontakata. Međutim, mešanje poslovnog i privatnog života može da vam donese probleme.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Sunce i Venera u Ribama vam donese veliku kreativnost, tako da ste u lepom periodu sledeće nedelje. Iskoristite period da uspostavite kontakte sa inostranstvom ili isplanirate dodatno usavršavanje. Odlilčan period za učenje nečeg novog, kao što je recimo drugi jezik.

Ljubav - Venera u Ribama ukazuje da maštate o osobi koja je daleko. Ne dopada vam se ideja da neko ko vam se sviđa bude isuviše blizu vas, nego maštate o putovanjima i dalekim susretima. Pazite na iluzije koje gradite o osobama koje su vam drage.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Naglašeno osmo polje donosi vam period u kojem ste na prekretnici. Očekujete da vam stigne veći novac, a mnogo toga se prolongira. Mars u Vodoliji vam ne odgovara, pa ćete imati česte svađe oko toga kako posao treba da se obavlja.

Ljubav - Venera u osmom polju donosi vam susret sa razvedenom osobom. To je neko ko je izašao iz emotivnog odnosa, pa je na prelazu između braka i novog odnosa. Imaćete neobična poznanstva. Emotivnim odnosima pristupate na nov način, pa ste previše emotivni i osetljivi.

Zdravlje - Psihosomatske bolesti.

 

DEVICA

Posao - Naglašeno sedmo polje ukazuje da se svaki vaš potez na poslu posmatra, pa lako možete da budete nepopularni zbog svojih metoda rada. Mars u Vodoliji stvara vam konflikte na radnom mestu do 22. marta, tako da treba da budete suzdržani. Ukoliko planirate da menjate posao, imajte u vidu da je nezadovoljstvo prisutno i u vama, a ne samo oko vas.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam misterioznu ljubav, pa ste emotivni i razmišljate o povezanosti sa jednom osobom. Imaćete susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili muzikom, a upravo takav temperament će vam prijati. Ukoliko ste u braku, moraćete da preispitate svoje prioritete. Partner će smatrati da mu ne povećujete dovoljno pažnje.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Merkur i Venera u Ribama donose vam brdo obaveza, tako da ćete verovatno raditi dva posla ili paralelne projekte. Pod uticajem Saturna i Neptuna u Ribama možete lako da dobijete novi sistema rada koji vam neće odgovarati. Moguća su razočarnja jer ćete u narednim danima morati da razbijete svoje iluzije o poslu.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam tajnu simpatiju na poslu. Bacili ste oko na osobu koju poznajete preko poslovnih kontakata, ali ćete mudro ćutati o tome. Mars u Vodoliji može da vam donese početak romanse sa Vodolijom, ali će to će biti nešto na granici sa prijateljstvom.

Zdravlje - Alergije i psihološki problemi.

 

ŠKORPIJA

Posao - Naglašeno peto polje donosi vam nalet kreativnosti koju treba da iskoristite u narednom periodu. Imate super ideje koje možete da usmerite na posao. Pojačana mašta može da se iskoristi ako želite da pretvorite sopstveni hobi u biznis. Mars u Vodoliji vas čini nervoznim, pa  lako ulazite u konflikte sa kolegama. Zbog toga ne treba da nasedate na provokacije na radnom mestu.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam više romantike u emotivnim odnosima. Možete lako da uđete u novu romansu sa osobom koju ćete upoznati na mestu javnog tipa. Prijaće vam poznanstvo sa osobama koje su emtovine . U mnogo ste boljm periodu za ljubav nego u prethodnoj nedelji.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Planete u četvrtom polju mogu da vam donesu posao od kuće ili recimo dodatni projekat koji ćete raditi iz svog doma. Mars u Vodoliji donosi vam povremene konfrontacije zbog sukoba mišljenja. Nalazite se na nekoj vrsti prekretnice zbog čega nije poželjno da donosite odluke u afektu.

Ljubav - Merkur ulazi u Ovna i donosi obrt na emotivnom planu. Brže nego što mislite možete da uletite u romansu koja će vas razbuditi. Upoznaćete osobu koja je sportski orjentisana i spremna za bilo kakvu inicijativu, što će biti pravo osveženje u odnosu na prethodni period. Ulazite u bolji period za ljubav.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - Naglašeno treće polje donosi vam nedelju sa puno pregovora. Čućete mnogo različitih informacija, a neke će vam delovati konačne, a zapravo je istina da treba da sagledati stvari realno. Ne treba da dozvolite da vas ljudi iz okruženja nagovaraju na pogrešne odluke. Bićete nezadovoljni uslovima rada na poslu.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam pojačano dopisivanje. Bićete raspoloženi za svaki vid komuniacije preko aplikacija, a ne bi bilo loše da isplanirate kraće putovanje. Ukoliko imate partnera, prijao bi vam izlet pored vode. Slobodni Jarčevi pašće na šarm jedne Ribe.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao  - Sunce u Ribama donosi vam nejasnu nedelju na poslu, pa razmišljate o finansijama. Odnosno, najvažnije vam je kako da poboljšate svoje finansijsko stanje, a dobijate razna obećanja, koja se ne ostvaruju. Probaćete da nađete bolje plaćen posao.

Ljubav - Sunce u Ribama unosi više empatije u odnos sa voljenom osobom. Partner će vas opterećivatim svojim finansijskim problemima. Probajte da pronađete kompromisno rešenje sa partnerom, umesto da ga osuđujete.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - U vašem znaku je prava planetarna žurka, tako da vam se mnogo toga dešava odjednom. Merkur u Ovnu od danas može da vam donese manju zaradu, ali ne onoliku koliku ste očekivali. Sve vaše poslovne iluzije moraće da "padnu" jer je ovo vreme kada se sučavate sa realnošću. Bićete u situaciji da pravite nove kompromise na radnom mestu.

Ljubav - Venera je ušla u vaš znak, pa vam donosi lep emotivan period. Imaćete više prilika za romansu, a sigurno je da ćete biti najlepši znak u Zodijaku u narednim nedeljama. Ukoliko ste mislili da vam se u ljubavi ništa ne dešava, spremite se za preokret u narednim danima. Očekujte i pozive iz prošlosti.

Zdravlje - Sklonost prehladama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija