• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 8. mart! Vage nalaze ljubav na radnom mestu, a evo koga čeka finansijska kriza

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 8. mart! Vage nalaze ljubav na radnom mestu, a evo koga čeka finansijska kriza

Podeli vest

Kada se radi o poslu, Jarčevi su ti koji bi trebalo da obrate posebnu pažnju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Izaći ćete i zabavljati se, ali nećete tražiti ljubav, niti bilo šta ozbiljno. POSAO: Moguće je da ćete dobiti ideju da započnete posao sa rodbinom ili prijateljima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Povoljan dan za bavljenje umetnošću, ali može se desiti da budete lenji za sve drugo. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za započinjanje dugoročne romantične veze. POSAO: Uspeh u bavljenju preduzetništvom, špekulacijama i privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Mogli biste da doživite emotivni stres. Možda će vas okolnosti razdvojiti od voljene osobe. POSAO: Moguće promene, a vi ih ne volite čak ni kad su pozitivne. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan, jer partner neće biti raspoložen da se na bilo koji način obaveže. POSAO: Povoljna situacija, možete napredovati. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Nalazite se u uzbudljivom periodu za ljubav, ali bez obzira na to, možete biti frustrirani prilikama. POSAO: Bez promena, trend koji vlada će se nastaviti. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu. U svakom slučaju, imaćete sreće. POSAO: Imaćete potrebu da promenite pravac u karijeri. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Izaći ćete ili ćete planirati zabavu, a u fokusu svega biće dešavanja u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da radite dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC

LJUBAV: Ne treba previše da očekujete. Povoljno za ljubav samo onima koji već imaju partnera. POSAO: Bićete koncentrisani na kuću, odmor ili privatan biznis. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Nestabilnost ljubavnog odnosa, možda i zbog mešanja okoline u vaš život. POSAO: Firma u kojoj radite bi mogla da upadne u krizu. Ne naročito povoljna situacija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako se desi da vam se neko dopadne, moguće je da će to biti osoba prema kojoj ne biste smeli da gajite osećanja. POSAO: Moguće su kadrovske promene. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Svi će vam delovati primamljivije od osobe sa kojom ste u vezi. POSAO: Možda ste doživeli neke promene, ali nestabilan period je iza vas i ne treba više da brinete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija