• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2024

11:45

Oprezno s njima! 5 horoskopskih znakova koji su skloni švrljanju

Shutterstock

Horoskop

Oprezno s njima! 5 horoskopskih znakova koji su skloni švrljanju

Podeli vest

Astrolozi smatraju da su Blizanci, Strelčevi i još neki horoskopski znaci, skloni preljubi.

Iako astrologija nije egzaktna nauka, veruje se da su neki znaci Zodijaka skloniji preljubi od drugih. Radi se o određenim tipovima karaktera koji će pre skrenuti s puta i sreću potražiti u drugim dvorištu. U pitanju su sledeći znaci, navodi "Astrotok". 

1. Blizanci: Karakter dualnosti

Blizanci se često povezuju s dualnom ličnošću. Iako su poznati šarmeri, duhoviti i prilagodljivi, njihova nemirna priroda ih ponekad može navesti da potraže uzbuđenje izvan veze. Podložnije iskušenjima ih, pre svega, čini njihova urođena znatiželja.

2. Strelac: Pustolovi 

Strelčevi su avanturističkog duha i iznad svega vole slobodu. Cene iskrenost, ali i nezavisnost, a na pogrešan put mogu da ih odvedu strah od predavanja drugom i sklonost ka eksperimentisanju. Lako ulaze u nova iskustva, teško prihvataju ograničenja monogamije, tako da uzbuđenje traže u novim ljubavima.

Foto: Shutterstock

preljuba

3. Ovan: Vatreni pionir

Ovan, prvi znak Zodijaka, karakteriše njegova vatrena i asertivna priroda. Iako su u vezama strastveni i vrlo odani, impulsivne sklonosti ponekad mogu da ih navedu da deluju "odmah i sad" bez razmišljanja o posledicama. Potreba za osvajanjem i uzbuđenjem ih navodi da zabavu potraže van braka ili veze.

4. Škorpion: Jaka ličnost

Škorpije krase intenzivne emocije i magnetska privlačnost. Iako su duboko odani i predani partneri, njihove posesivne sklonosti i strah od ranjivosti ponekad se mogu da se manifestuju kao ljubomora ili nepoverenje. Nesigurnost ih potom tera da potvrdu traže spolja, što je uvod u potencijalnu preljubu.

5. Lav: Ponosni i harizmatični

Lavovi su puni samopouzdanja i vrlo harizmatični. Iako su velikodušni i odani partneri, njihova želja za pažnjom i vrednovanjem od strane drugih ih ponekad navodi da svog "obožavaoca" potraže van veze. Stalna žudnja za odobravanjem i divljenjem ih vodi ka flertu i eventualno preljubi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija