• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2024

07:23

Novčani horoskop za maj! Vage gube vredne stvari, Vodolije štede, a ovaj znak je magnet za stvaranje bogatstva

Shutterstock

Horoskop

Novčani horoskop za maj! Vage gube vredne stvari, Vodolije štede, a ovaj znak je magnet za stvaranje bogatstva

Podeli vest

Igramo još jedan zvezdani rulet, a planete će određenim znakovima više biti naklonjene za novac u maju nego ostalima.

OVAN

Ovnovi, tokom maja ćete imati priliku da povećate svoje prihode. Razmislite o promeni finansijske strategije kako biste iskoristili nove trendove i ostvarili veću profitabilnost. Postoji dobra šansa da pronađete nove izvore prihoda.

BIK

Bikovi, astrolozi vas upozoravaju da obratite pažnju na način upravljanja troškovima. Bićete ranjivi tokom ovog perioda, pa budite oprezni sa slatkim ponudama koje mogu biti manipulacije prepune laži. Važno je da budete oprezni prilikom investicija i da tražite stabilnost i materijalno bogatstvo.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Blizanci, maj će biti povoljan za investicione aktivnosti. Posvetite se istraživanju mogućnosti za povećanje bogatstva. Razmislite o promeni marketinške strategije kako biste privukli više klijenata u svoj privatni biznis.

RAK

Rakovi, možete očekivati blago poboljšanje materijalne situacije tokom narednog meseca. Ipak, budite oprezni jer još nije vreme za potpunu finansijsku sigurnost. Prilika za zaradu će doći neočekivano, donoseći značajne dobitke. Pokažite entuzijazam i marljivost na poslu.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Lavovi, ako ste nedavno bili široke ruke, možda ćete se suočiti s deficitom u budžetu. Budite oprezni kako ne biste potrošili više nego što možete da priuštite. Nedostatak u budžetu može negativno uticati na vaše finansijske izglede u maju.

DEVICA

Device, tokom maja ćete imati nagli porast bogatstva. Moći ćete da se opustite i uživate u životu, budući da ćete imati dovoljno novca za sve što poželite.

VAGA

Vage, budite oprezni tokom maja, posebno ako planirate putovanje. Postoji rizik od gubitka vrednih stvari, pa budite pažljivi.

ŠKORPIJA

Škorpije, očekuje vas povoljan mesec u finansijskom smislu. Budite uporni i možete ostvariti svoje snove, ali izbegavajte ljude koji imaju negativan uticaj.

STRELAC

Strelčevi, možda ćete se suočiti s prekomernim troškovima tokom maja. Prilagodite svoj budžet kako biste očuvali finansijsku stabilnost.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Jarčevi, konačno će doći vreme da vidite rezultate svog napornog rada. Očekujte povoljan finansijski period i iskoristite priliku pred sobom.

VODOLIJA

Vodolije, imaćete ograničene mogućnosti za zaradu tokom narednog meseca. Budite suzdržani s troškovima i usmerite se na štednju.

RIBE

Ribe, budite uporni u ostvarivanju svojih finansijskih ciljeva. Inspiracija će vas podstaći da završite važne projekte tokom maja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12