• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.05.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 15. maj! Ovnove i Ribe očekuju ljubavne i poslovne turbulencije, a evo kom znaku će sve danas ići od ruke

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 15. maj! Ovnove i Ribe očekuju ljubavne i poslovne turbulencije, a evo kom znaku će sve danas ići od ruke

Podeli vest

Današnji dan donosi sa sobom puno izazova i fantastičnih prilika za pojedine znake horoskopa.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će biti u petoj brzini. To može da napravi neočekivano mnogo problema. POSAO: Budite pažljivi pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK

LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu. Moguć fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Moguće su kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će biti loše volje, što će vam uništiti mogućnost da uživate u ljubavi. POSAO: Loš dan za sve one čiji posao zahteva neku vrstu poznatosti. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

RAK

LJUBAV: Iako imate sreće u ljubavi, dan vas može razočarati jer nećete imati prilike da uživate u društvu partnera. POSAO: Problemi za one čiji posao podrazumeva putovanja. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Proleće donosi veliku pozitivnu promenu vašeg raspoloženja. Ljubav će vam biti prioritet. POSAO: Uspeh u oblasti turizma i svega što ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Možete upoznati stariju osobu stranog porekla koja će vas zaintrigirati. POSAO: Vaše mentalne sposobnosti će biti na višem nivou nego inače, što donosi uspeh. ZDRAVLJE: Depresija.

VAGA

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, moguća je veza sa osobom koja je zaista posebna. Možda s nekim ko je vrlo harizmatičan i uspešan. POSAO: Donećete bitne odluke. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se silno dopasti osoba sa kojom radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Očekujte pozitivna dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete vrlo loše raspoloženi i emotivno zatvoreni, što će vam napraviti problem. POSAO: Popularnost će vam porasti, pogotovo kod osoba na višim instancama. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko za vas nije zainteresovan, ali to se lako može promeniti u skoroj budućnosti. POSAO: Problemi pri putovanju u inostranstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Izvesno je da ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguća negativna promena i neke prepreke u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Nepovoljan dan, nećete biti u prilici da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama ili zabrinuti za svoju poziciju. ZDRAVLJE: Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija