• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

16.05.2024

07:23

Mesec je ušao u Devicu! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Devicu! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Podeli vest

Mesec, planeta koja je odgovorna za naša osećanja, nalazi se trenutno u Devici, gde pozitivno deluje na Device, Jarčeve i Bikove.

Mesec u Devici donosi fokus na detalje, analizu, i usmerenost ka poboljšanju svakodnevnih rutina. Devica je znak koji teži praktičnosti, redosledu i perfekcionizmu, a ovi atributi postaju naglašeni pod uticajem Meseca.

Analitičnost

Osobe koje imaju Mesec u Devici u svom natalnom horoskopu mogu biti veoma analitične i sklonije su da obraćaju pažnju na sitnice koje drugi možda zanemaruju. Njihova emocionalna priroda izražava se kroz brigu za druge, ali i kroz potrebu da budu od pomoći i koristi drugima. Njihov unutrašnji svet može biti uređen poput dobro organizovanog skladišta, gde su emocije uredno klasifikovane i analizirane.

Foto: Shutterstock

 

 

Tokom Meseca u Devici, ljudi mogu biti skloni samokritici i perfekcionizmu. Mogu imati tendenciju da preterano analiziraju svoje emocije, tražeći logičko objašnjenje za sve. To može dovesti do preteranog opterećenja i osećaja krivice ako ne uspeju da ispune svoje visoke standarde.

Prilagođavanje promenama

Ipak, ova pozicija Meseca takođe može doneti sposobnost da se prilagode promenama i da budu veoma efikasni u rešavanju problema u svakodnevnom životu. Osobe sa ovim položajem Meseca često su veoma pouzdane, savesne i posvećene.

Mesec u Devici podstiče potrebu za redom, efikasnošću i praktičnošću u svim sferama života, što može doneti stabilnost i osećaj ispunjenosti kroz postignuća u svakodnevnim zadacima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija