• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 29. maj! Blizancima sledi ljubav na prvi pogled - Jedan znak ne sme da ulaže novac!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 29. maj! Blizancima sledi ljubav na prvi pogled - Jedan znak ne sme da ulaže novac!

Podeli vest

Sledi nam jedan zanimljiv dan, pogledajte da li su vam zvezde sada naklonjene.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za nova poznanstva, uzbudljive događaje. Stabilnost u ljubavi nije vam cilj. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali osim toga, ništa bitno neće se desiti. POSAO: Izvestan uspeh u administrativnim poslovima i onih u vezi sa modernim tehnologijama. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Budite puni poštovanja u kontaktu sa nadređenima ako ne želite da imate problema sa njima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku. POSAO: Promena koju ste očekivali danas može da se desi. Moguće je da će doći do promene nadređene osobe. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Prilike će se same nuditi, ali vi ih nećete smatrati dovoljno primamljivim. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna i ne baš zadovoljavajuća. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Prilika za ljubav sa strancem ili na putovanju, ali ne i u vašem bližem okruženju. POSAO: Moguć manji uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti u svom svetu i mnogo ćete razmišljati o nekom iz prošlosti. POSAO: Ovo je dan za završavanje onoga što je ostalo od započetih poslova. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Maštaćete o ljubavi, ali ćete biti previše skloni temperamentnim ispadima da biste imali sreće. POSAO: Puni ste energije i radnog elana, što je dobro za posao. ZDRAVLJE: Upala grla.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan, ali s kim će biti nemoguće da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Moguća manja finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete neotesani ili grubi u društvu osobe koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim problemima koji će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete uživati u intimnoj atmosferi doma i porodičnom životu. POSAO: Blokada u oblasti finansija i loše vreme za ulaganja. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE

LJUBAV: Niste u povoljnom periodu za ljubav, ali zato jeste za strast. POSAO: Velikim zalaganjem ćete popraviti utisak kod nadređenih. ZDRAVLJE: Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija