• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

09.06.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 10. do 17. juna! Blizancima neverovatne šanse, Škorpijama povišica, a evo ko će rešiti finansijske probleme

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 10. do 17. juna! Blizancima neverovatne šanse, Škorpijama povišica, a evo ko će rešiti finansijske probleme

Podeli vest

Mars, planeta koju astrolozi zovu i gospodar rata, ulazi danas u Bika, gde donosi novu pokretačku energiju za Bikove, Jarčeve i Device. U Blizancima je prava planetarna žurka, jer su tu nalaze Sunce, Merkur, Venera i Jupiter, tako da je komunikacija naglašena, a i polako, ali sigurno, se menja način na koji dobijamo informacije.

OVAN

Posao - Ulazak Marsa u Bika 9. juna donosi vam odličnu nedelju za pregovore o finansijama. Fokus će vam biti novac do kraja juna, a pare će se lepiti za vas. Planete u trećem polju donose vam završavanje papirologije, ali i odlične ishode pregovora.

Ljubav - Venera u Blizancima vam donosi dopisivanje i flert preko poruka. U fazi ste kada želite da upoznajete ljude preko intereneta i apliakcija, tako da ćete se dopisivati sa najmanje dve osobe.  Ako ste u braku ili vezi, možete da odete na kraći izlet.

Zdravlje - Odlično.

BIK

Posao - Mars ulazi u vaš znak 9. juna, pa će poslovno partnerstvo biti ključno. Očekujte novu borbu za dominaciju na radnom mestu. Venera u Blizancima je odlična za nove pregovore o visine plate, ali i dobijanje povišice. Planete su na vašoj strani.

Ljubav - Mars u prvom polju donosi vam potrebu za stabilnošću. Spremni ste da se borite za osobu do koje vam je stalo i to ćete otvoreno pokazivati. Ukoliko ste u braku, partner će želeti da utiče na vaše svakodnevne odluke.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Jupiter u vašem znaku počeo je da deluje, tako da se šanse otvaraju sa svih strana. Imaćete brojne poslovne mogućnosti, a zahvaljujući poziciji planeta očekuje vas velika popularnost, čak i na poslu. Ukoliko se bavite javnim poslom, bićete veoma traženi.

Ljubav - Venera u vašem znaku ukazuje da ste se prolepšali. Veoma ste popularni, pa ćete imati mnogo ponuda u emotivnom smislu. Sada je period godine kada možete da sretnete ljubav svog života ali i da se zaljubite.

Zdravlje - Odlično.

RAK

Posao - Mars u Biku donosi vam veću podršku na radnom mestu, tako da ćete osetiti olakšanje. Ono što je izvesno jeste da na poslu ništa nije onako kako izgleda da jeste. Zbog planeta u dvanaestom polju lako možete da budete predmet tračeva ili da poverujete u pogrešne reči određenih osoba.

Ljubav - Venera u Blizancima donosi vam tajnu ljubav. Sve će početi od dopisivanja, a lako može da dođe do dogovora o tajnom susretu. Pojedini Rakovi će isplanirati putovanje pored vode i to će biti prava odluka u narednim danima.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Mars u Biku donosi vam nove konfrontacije na radnom mestu. Imaćete utisak da neko želi da vam poljulja poziciju na poslu. Iskoristite planete u Blizancima da ostvarite kontakte sa pravim ljudima koji mogu da vam pomognu i na poslu.

Ljubav - Sunce u Blizancima je odlično za druženje, upoznaćete nove ljude. Ipak, zbog Marsa u Biku ćete biti pod stresom, pa ćete poslovne probleme nositi i kući. Venera u Blizanciam možete da vam donese romansu iz prijateljstva.

Zdravlje - Slabije.

DEVICA

Posao - Merkur u desetom polju donosi vam velike ambicije, pa ćete zbog toga menjati poziciju na poslu. Moguće je unapređenje, ali to neće proći bez stresnih situacija. Mars u Biku iskoristite za putovanja i saradnju sa inostranim firmama.

Ljubav - Neptun u izazovnim aspektima donosi vam razočarenje i suočavanje sa realnošću. Moraćete realno da sagledate osobe koje u vam bliske. Isto tako, bićete u prilici da idealizujete osobe, pa se zbog toga i razočarate.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Venera u Blizancima vam prija, pa sve probleme na poslu nećete doživljavati tako ozbiljno. Iako ste osetljivi zbog Marsa u Biku, naučićete kako da se nosite sa pritiskom obaveza. Ovo je period koji je odličan za saradnju sa inostranim firmama, ali i za putovanja.

Ljubav - Počinje intenzivan flert! Spremni ste za novu ljubav i prijat će vam romantični susreti u dvoje. Najviše biste voleli da otputujete sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Bolje.

ŠKORPIJA

Posao - Pred vama je povoljan period za finansije. Imate velike šanse da dobijete povišicu. Upustićete se u neku novu priču na poslu i to će vam doneti pomak. Imaćete saradnju sa Bikovima i Blizancima. Pojačana komunikacija preko društvenih mreža.

Ljubav - Vi ste hipersenzitivni u ovom periodu i sve vam je važno. Sa druge strane, Venera u Blizancima ukazuje da vaš partner sve to ne doživljava tako ozbiljno. Vi ste emotivni, a voljena osoba više raspoložena za zabavu i humor.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao – Dobro ste organizovani na poslu, ali ćete verovatno imati veće troškove. Na poslu pojačano komunicirate i morate da uvedete neke nove radne navike. Povremeno vam neće prijati dinamična atmosfera, pa ćete najradije želeti da se osamite. Pravi je momenat za plasiranje ideja u javnost. Možete lako da postanete popularni.

Ljubav – Imaćete najmanje dve mogućnosti za romansu. Neko ko je veoma pričljiv će probati da vas šarmira rečima. Vama to neće baš prijati, pa ćete zahtevati konkretniju inicijativu. Čuvajte se praznih obećanja i poruka koje ne vode ničemu.

Zdravlje – Bolje.

JARAC

Posao – Venera i Merkur u Blizancima donose vam uzbudljiv period na poslu. Neće vam biti dosadno jer će biti puno posla, ali i novih izazova. Imaćete zanimljive saradnike koji će vam pomoći da promenite nešto na poslu što vam je smetalo. Očekuje vas i novi poslovni projekat, tako da budite spremni za novitete. Moguća je promena posla.

Ljubav – Flertujete sa osobom koju poznajete preko posla. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu isključivo zbog rasprava oko finansija. To će vam biti glavna prepreka u ljubavi, tako da je najbolje da prestanete razgovarati o tome u ovom periodu. Privlače vas Blizanci.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao – Venera i Merkur u Blizancima donose vam olakšavajući period, pa ćete sve završavati sa lakoćom. Osetićete kao da vam je pao veliki teret i uspećete da se oslobodite konstantnog pritiska. Mars u Biku donosi vam čudan odnos sa saradnicima i nemojte da se iznenadite ako vam kolege budu poveravale svoje lične probleme. Imaćete dobru saradnju sa Blizancima, a otežanu sa Bikovima.

Ljubav – Partner je u fazi kada vas opterećuje porodičnim problemima. Zbog toga ste često u svađi, a najbolje je da ne opterećujete jedno drugo u ovom periodu. Zbog planeta u Blizancima, treba da uvedete više zabave u svoj život. Izlazite više na mesta javnog tipa i to će vam svakako prijati. Moguće je novo poznanstvo.

Zdravlje – Bolje.

RIBE

Posao – Pojačana komunikacija na poslu vas očekuje i naredne nedelje. Imaćete gomilu poziva i papirologije koja treba da se reši. Međutim, porodični problemi će vam biti primarni, tako da ćete biti fokusirani na tu oblast. Moguće je kraće putovanje. Jupiter, planeta sreće, nalazi se u Blizancima, pa vam donosi uspeh sa nekretninama. 

Ljubav – Merkur u Blizancima vam ne prija, pa ćete imati utisak da osoba do koje vam je stalo lupeta i opterećuje bespotrebnim stvarima. Nerazumevanje će biti pojačano, pa je najbolje da se ne hvatate za reči i obećanja, jer će partner jedno pričati, a drugo raditi.

Zdravlje – Odlično.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija