• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 26. jun! Mesec u Ribama jednom znaku donosi uspeh, a evo ko će imati probleme sa parama

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 26. jun! Mesec u Ribama jednom znaku donosi uspeh, a evo ko će imati probleme sa parama

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, ulazi oko 8 časova u Ribe, gde donosi zanimljive događaje za Ribe, Rakove i Škorpije. Saznajte šta su planete danas pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati i družiti, ali nećete uspeti da nađete ljubav, bar ne trajnu. POSAO: Moguć blago pozitivan razvoj događaja u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav i bićete biti frustrirani, ali najbolje je da sačekate bolje vreme. POSAO: Možete imati problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Situacija je nestabilna, pre svega zbog vaše nervoze i nespremnosti za vezu. POSAO: Moguć gubitak, pogotovo u vezi s partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Nesanica.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i generalno imati sreće u ljubavi. POSAO: Imaćete i previše dobrih ideja, što će vas pomalo sputati, jer nećete imati jasan cilj. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Doživećete izvestan uspeh ili ćete se osećati uspešno, zbog čega ćete biti još privlačniji nego inače. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA

LJUBAV: Neće biti šanse da napravite bitan pomak ako ste sami. Ako ste u vezi, možda ćete maštati o nekome. POSAO: Nećete biti zadovoljni time kako stvari stoje. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Ne možete se nadati stabilnosti, iako ćete imati više prilika. POSAO: Brinućete zbog onoga što niste postigli u karijeri, zbog propuštenih prilika. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema u odnosu, moguće su čak i svađe s partnerom. POSAO: Društvene veze će vam pomoći da postignete neki uspeh u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Bićete zatvoreni i zbog toga nezadovoljni ljubavnim životom, bez obzira da li ste sami ili ne. POSAO: Situacija na poslu će biti zadovoljavajuća. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Moguće razmišljanje o zajedničkom životu ako imate partnera. Telesni kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Promena u oblasti finansija, rizik će se isplatiti. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite ili koga znate preko posla. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Migrena.

RIBE

LJUBAV: Bićete ispunjeni osećanjem tuge, koje nećete moći da objasnite i nećete mnogo razmišljati o ljubavi. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas preokupirati. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija