• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 27. jun! Jednom znaku sledi potpuni fijasko na svim životnim poljima, a oni će pronaći ljubav svog života

Pixabay

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 27. jun! Jednom znaku sledi potpuni fijasko na svim životnim poljima, a oni će pronaći ljubav svog života

Podeli vest

Mnogi znaci će doživeti razna ljubavna i poslovna iskušenja. Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Imaćete više zanimljivih novih kontakata, ali ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Doživećete promenu, posebno ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za sklapanje ugovora, trgovinu i nekretnine. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ste previše skoncentrisani na druge sfere života, pa nećete iskoristiti prilike za ljubav. POSAO: Loš dan za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Potrudićete se da izgledate lepo i vodićete računa o tome kakav prvi utisak ostavljate. POSAO: Moguće su promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV

LJUBAV: Partner će biti više zainteresovan za prijatelje i svoj društveni život nego za vas. POSAO: Možete dobiti ponudu za novi posao ili započeti novi projekat. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste već u vezi, mogući su problemi zbog izvesne hladnoće koja se razvila u odnosu. POSAO: Moguć gubitak novca ili iznenadna promena u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Vrlo nestabilan period doneće razne novine i promene. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, a moguće je i da neki ugovori budu raskinuti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas možete naći novu ljubav ako je tražite. Ako ste u vezi, moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od partnera. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za dugoročne kombinacije. Ako ste u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bićete razapeti između različitih i donekle sukobljenih ciljeva u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nećete uspostaviti bliži odnos. POSAO: Mogući su različiti problemi logističke prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Više će vas zanimati novi kontakti i druženje nego ljubav. POSAO: Postoji mogućnost da nađete dodatni posao, ali privremen. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Izostanak komunikacije mogao bi da dovede do problema. Bitno je da se jasno izraze emocije. POSAO: Lako možete naći novi posao ako ga potražite. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija