• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2024

20:02

Ovaj horoskopski znak će imati ludačku sreću u julu! Pare će padati sa neba, a ljubav će privlačiti kao magnet

Shutterstock

Horoskop

Ovaj horoskopski znak će imati ludačku sreću u julu! Pare će padati sa neba, a ljubav će privlačiti kao magnet

Podeli vest

Astrolozi nagoveštavaju da će Ovnovi imati veliku sreću tokom jula, jer će im ići dobro na finansijskom i ljubavnom planu.

Ako ste rođeni u znaku Ovna, oblast finansija će biti posebno aktivna u vašem životu. Obično Mars (vladajuća planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji.

Verovatno ćete više pažnje posvetiti zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopouzdanju.

Činjenica je da je dispozitor čvora buduće karme sada u Ovnu, pa šta god učinili, sve će ispasti baš onako kako ste hteli.

Foto: Shutterstock

 

 

Zabranjena romansa u julu

Od 1. jula 2024. možete ući u svetlu, ali pomalo zabranjenu romansu.

Mladi Mesec 6. jula 2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za mesto stanovanja.

Možda ćete dobiti sjajne vesti vezane za stanovanje, na primer – pojaviće se kupac za stan, ili ćete sami razmišljati o prodaji nekretnine.

Zajednički planovi

U isto vreme, Venera će biti u vašem polju nekretnina.

Drugim rečima, vaš partner bi se mogao preseliti kod vas, ili možda razmišljate o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće.

Za mnoge Ovnove najaktivnije razdoblje u romantici počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, stvarajući trigon s vašim Suncem.

Možete se zaljubiti ili započeti novi hobi ili sport.

Foto: Pixabay

 

 

Vraćanje u prošlost

Pričekajte da vas talas radosti doslovno preplavi.

Ovo posebno važi za slobodne Ovnove jer će vam od 20. jula 2024. trigon iz čvora budućnosti prema Veneri doneti zadovoljstvo u svemu što radite!

Međutim, retrogradni Saturn u julu će vas vratiti u prošlost. Moguće je da ispliva ​​na površinu ono što je za vas bilo skriveno tokom proleća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija