• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2024

19:00

Moćna simbolika broja 6! Točak sreće se okreće, numerolozi ovom broju predviđaju velike pare i bolje poslove

shutetterstock

Horoskop

Moćna simbolika broja 6! Točak sreće se okreće, numerolozi ovom broju predviđaju velike pare i bolje poslove

Podeli vest

Numerolozi predviđaju da će druga polovina jula biti period posvećen ljubavi, porodici i odgovornosti. Ovo je vreme kada će emocionalni odnosi i briga za druge biti u prvom planu.

Pronađite balans između privatnog i poslovnog života i posvetite se stvarima koje vas ispunjavaju i čine srećnim. Dakle, univerzalni broj za jul 2024. godine je 6.

Univerzalni broj 6 i njegova značenja:

Ljubav i odnosi

Broj 6 je povezan sa ljubavlju, porodičnim vrednostima, harmonijom i odgovornošću. Ovaj mesec će biti povoljan za jačanje odnosa, bilo da se radi o romantičnim, porodičnim ili prijateljskim vezama. Mnogi će osećati potrebu da provode više vremena sa svojim bližnjima i rade na poboljšanju međuljudskih odnosa.

Dom i porodica

Fokus će biti na domaćem životu. To može uključivati uređenje doma, selidbe, ili jednostavno uživanje u vremenu provedenom kod kuće sa porodicom. Ovo je idealan period za rešavanje porodičnih problema i uspostavljanje stabilnosti.

Odgovornost i nesebičnost

Energija broja 6 donosi povećan osećaj odgovornosti prema drugima. Mnogi će se posvetiti humanitarnim aktivnostima, pomoći drugima i učiniti dobre dela. Nesebičnost i briga za druge će biti naglašeni.

Zdravlje

Briga o zdravlju, kako fizičkom tako i emocionalnom, biće važna tema. Vreme provedeno u prirodi, zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost će doprineti boljem osećaju. Takođe, rad na emocionalnoj ravnoteži i smanjenju stresa će biti od presudnog značaja.

Karijera i finansije

Iako broj 6 nije direktno povezan sa karijerom i finansijama, njegov uticaj može doneti stabilnost i ravnotežu u poslovnom životu. Fokus na timski rad i međuljudske odnose na poslu će doprineti produktivnosti i uspehu.

Foto: Shuterstock

 

 

Energija šestice će različito delovati na bioritamske brojeve.

Broj 1

Mesec promena, očekujte neočekivano. Bez rizika nema dobitka.

Broj 2

Mesec koji donosi uvećanje finansija. Nekima bolji poslovi. Sreća svakako predstoji kroz svaki vid finansija.

Broj 3

Mesec u kom treba raščistiti sa prošlošću i mnoge stvari preseći, kako biste bili spremni za nove poduhvate.

Broj 4

Mesec novog početka, novog zaleta i energije. Sve što sada započnete, završiće se srećom i uspehom.

Broj 5

Mesec kada možete očekivati promene, neke mogu biti dobre, neke manje dobre, ali se točak sreće okreće, pa možete očekivati sudbinske promene na većini polja.

Foto: Shuterstock

 

 

Broj 6

Mesec pokretanja, širenja i mesec u kom će ćete imati zaštitu kosmosa. Nekima selidba, nekima novi poslovi, nekima boljitak uopšteno, pa iskoristite ovaj mesec.

Broj 7

Mesec kada sve što je bilo zakočeno, pod stagnacijom, sada dobija epilog uspešnog razrešenja. Otežavajuću mesec, jer će vam se sudbinske stvari događati.

Broj 8

Mesec kretanja, komunikacije, druženja i neke nove lepršave energije, pa ga iskoristite za opuštanje i putovanja.

Broj 9

Mesec ljubavi, strasti, nekima veridba, nekima trudnoća, neki će pronaći svoju drugu polovinu i uopšteno mesec blagostanja i radosti.

Da bismo izračunali naš bioritamski broj, potrebno je da saberemo dan i mesec rođenja u svom datumu. Recimo, ako ste rođeni 12.8.1984. Sabirate samo dan i mesec rođenja: 1+2+8 = 11, zatim taj dvocifreni broj svodite na jednocifreni, jer uvek mora biti jednocifren i u tom slučaju vaš bioritamski broj je broj 2.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir!
Live TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir!

Izraelski borbeni avioni probili su vazdušni prostor iznad Bejruta. Stiže odgovor Libana. Ruska vojska oslobodila je Timofejevku. Oružane snage Ukrajine prvi put su upotrebili kasatne bombe dugog dometa američke proizvodnje. Svet je u iščekivanju. Pitanje je trenutka kada će Iran napasti Izraelu. Teheran poručuje da ne želi eskalaciju, ali mora da kazni Izrael. Kamala Haris zvanično je postala kandidatkinja za predsednicu SAD-a. Na sve ove i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su general Luka Kastratović i Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika".

06.08.2024

22:27

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

Kosta se zatvorio u sebe i ni sa kim na klinici ne priča! Samo nešto piše, nikom ne dozvoljava da vidi te papire!
Hronika

Kosta se zatvorio u sebe i ni sa kim na klinici ne priča! Samo nešto piše, nikom ne dozvoljava da vidi te papire!

Kosta K. (15), dečak-ubica sa Vračara, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece uzrasta od 11 do 14 godina i školskog čuvara (53), a petoro vršnjaka i nastavnicu istorije zverski ranio, od tog kobnog dana nalazi se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke Miljane vode se parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

06.08.2024

23:08

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija