• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 26. jul! Ovnovi prave greške na poslu, a evo ko može da očekuje početak ljubavne veze

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 26. jul! Ovnovi prave greške na poslu, a evo ko može da očekuje početak ljubavne veze

Podeli vest

Vodolija će ostvariti više zanimljivih poznanstava, a moguća je i veza sa nekim koga su skoro upoznali.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Pojaviće se konkretan problem zbog koga nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Napravićete greške pri radu, a mogući su i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

BIK

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav. POSAO: Naići ćete na prepreke na planu karijere. Nećete biti u stanju da date svoj maksimum. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će biti nezadovoljan i frustriran zbog problema iz drugih sfera, a to će se preliti na odnos. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi i trebaće vam dosta strpljenja ako ste u vezi. POSAO: Moguće je da će se desiti neke nepoželjne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV

LJUBAV: Moguć sukob na relaciji partner-prijatelji. Takođe, nećete uspeti da ostvarite planirani izlazak. POSAO: Može se desiti da imate problem sa podređenima. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete problema u oblasti karijere, pogotovo u kontaktu sa institucijama sistema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Probudiće se osećanja prema nekome iz kruga prijatelja, zbog čega ćete možda biti kritikovani. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati, ali to je samo privremeno. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim ćete stupiti u kontakt putem interneta. POSAO: Imaćete većih finansijskih poteškoća. Mogući su neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da nećete imati sreće u ljubavi. Ako ste već u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bićete opterećeni obavezama dok će vam u isto vreme nedostajati energije. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa izabranom osobom. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se bave bilo kakvim transportom. ZDRAVLJE: Moraćete da posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Ostvarićete više zanimljivih poznanstava, a moguća je i veza sa nekim koga ste skoro upoznali. POSAO: Blokirani ste i zato ćete razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Konfuzna situacija, jer ćete maštati o više različitih osoba. POSAO: Mogući pravni problemi, zbog čega je jako bitno da ispoštujete sve propise. ZDRAVLJE: Gastritis.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!
Politika

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da je očekivala da tokom skupštinske rasprave proteklih dana bude više reči o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, istorijski značajnom dokumentu koji je posvećen miru i stabilnosti, a ne o nekim temama van dnevnog reda.

26.07.2024

09:06

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!
Olimpijske igre

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!

Srpska džudistkinja Milica Nikolić prva će na ovogodišnjim Olimpijskim igrama izaći na borilište sa grbom Srbije na opremi. Ona će u kategoriji do 48 kilograma prvu prepreku imati u vidu Maruše Štangar iz Slovenije, a sutra već oko 10:00 ćemo je gledati u prvom nastupu.

26.07.2024

09:10

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija