• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 10. septembar! Vagama slede ogromni troškovi, Blizancima na vidiku ljubavno putovanje!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 10. septembar! Vagama slede ogromni troškovi, Blizancima na vidiku ljubavno putovanje!

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

OVAN

LJUBAV: Odličan dan za ljubav, imaćete prilike da upoznate nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Napravićete propuste zbog kojih biste mogli imati problema. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

BIK

LJUBAV: Lako se može desiti da upoznate nekoga ko je kao stvoren za vas, ali ko nije zainteresovan za ozbiljnu vezu. POSAO: Imaćete snažan kreativni naboj. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je putovanje sa voljenom osobom. Avanture vas bacaju u dobro raspoloženje za ljubav. POSAO: Dobar dan samo za one koji žele da promene posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Nemiran kućni život, moguće svađe, što će negativno uticati na one koji žive sa izabranom osobom. POSAO: Veći obim posla i sve će ići lakše i uz manje problema. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Uživaćete u društvu privlačnih osoba. Mlađi Lavovi će pogotovo imati uspeha. POSAO: Ovo je sjajan period za sve koji rade u grupi ili sa prijateljima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Možete imati vrlo snažnu emotivnu reakciju na nekog na poziciji autoriteta. POSAO: Imaćete sreće u oblasti finansija, lako možete dobiti neočekivani novac. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu ste neodoljivi, zbog čega lako možete naći ljubav. POSAO: Imaćete nepredviđenih troškova ili ćete doživeti štetu koja će zahtevati ulaganja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Na kraju ste jedne faze, zbog čega možete pomisliti da vam i u ljubavi treba promena. POSAO: Imaćete pravnih problema ili problema na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Ovo je bitan dan za vaš ljubavni život, ali to ne mora da znači da će biti i srećan. POSAO: Povoljan dan za one koji hoće da započnu partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaće problema u odnosu. Moguća uzbudljiva afera. POSAO: Moguće je da ćete biti nestrpljivi u radu sa ljudima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Uzbudljivi događaji će doprineti da vaši apetiti u ovoj sferi drastično porastu. POSAO: Uspeh u radu sa nekretninama, posebno onima koji se bave gradnjom. ZDRAVLJE: Aritmija.

RIBE

LJUBAV: Osećaćete se rascepljeno između više osoba koje će vam se na različite načine dopasti. POSAO: Kvarovi će vam napraviti probleme u procesu rada. ZDRAVLJE: Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija