• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2024

07:19

Novčani horoskop za oktobar! Lavovi moraju da štede, Bikovi ne treba da podižu kredit, a evo za koga će se lepiti pare

Shutterstock

Horoskop

Novčani horoskop za oktobar! Lavovi moraju da štede, Bikovi ne treba da podižu kredit, a evo za koga će se lepiti pare

Podeli vest

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene za novac u oktobru mesecu.

Ovan 

Oktobar donosi Ovnove prilike za povećanje prihoda, ali samo uz pametan pristup novcu. Budite oprezni sa impulsivnim kupovinama i pokušajte da uložite u projekte koji vam mogu doneti dugoročnu zaradu. Savet je da izbegavate nepotrebne rizike, naročito sredinom meseca.

Bik 

Bikovi će u oktobru imati priliku da stabilizuju svoje finansije. Mogući su manji dobici kroz štednju ili pametne investicije. Ipak, izbegavajte zaduživanje ili veće kredite, jer bi se mogli suočiti s neplaniranim troškovima.

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Blizanci bi trebalo da budu pažljivi s novcem tokom ovog meseca. Postoji mogućnost nepredviđenih troškova, naročito u vezi sa kućom ili porodičnim obavezama. Preporuka je da pažljivo planirate budžet i izbegavate nepotrebne troškove.

Rak 

Rakovi mogu očekivati stabilnost u finansijama tokom oktobra. Mogući su dodatni prihodi kroz partnerstva ili zajedničke projekte. Ovo je odličan trenutak za investiranje u dugoročne projekte ili pokretanje novog biznisa.

Lav 

Lavovi će u oktobru morati da budu oprezni s novcem. Mogući su neplanirani troškovi, posebno krajem meseca. Iako će biti prilika za dodatne prihode, važno je da se fokusirate na štednju i ne ulažete u rizične projekte.

Foto: Shutterstock

 

 

Devica

Device će u oktobru imati povoljan period za stabilizaciju finansija. Ovo je pravo vreme za planiranje dugoročnih investicija, ali i za rešavanje starih dugova. Ključ je u racionalnosti i pažljivom upravljanju resursima.

Vaga 

Vage mogu očekivati promene na finansijskom planu. Oktobar donosi nove prilike za zaradu, naročito kroz kreativne projekte ili umetničke delatnosti. Međutim, budite oprezni s ulaganjima, posebno sredinom meseca.

Škorpija

Škorpije će u oktobru imati priliku da poprave svoje finansije, ali samo uz pažljivo planiranje. Mogući su nepredviđeni prihodi kroz nasleđe ili investicije. Savet je da ne donosite ishitrene odluke kada je reč o većim kupovinama.

Strelac

Strelčevi bi u oktobru mogli osećati pritisak zbog finansija. Postoji mogućnost većih troškova, naročito u vezi s putovanjima ili obrazovanjem. Savet je da budete štedljivi i izbegavate nepotrebne rashode.

Foto: Shutterstock

 

 

Jarac 

Jarčevi će u oktobru imati povoljan period za rast finansija. Mogući su dobici kroz dugoročne investicije ili unapređenje karijere. Međutim, važno je da izbegavate nepotrebne troškove i zadržite fokus na štednji.

Vodolija

Vodolije bi trebalo da budu pažljive s novcem u oktobru. Iako će biti prilika za dodatne prihode, postoji rizik od neplaniranih troškova. Savet je da pažljivo upravljate resursima i ne ulažete u neproverene projekte.

Ribe 

Ribe će u oktobru imati stabilnost u finansijama, ali uz potrebu za štednjom. Ovo je dobar trenutak da se fokusirate na vraćanje dugova i štednju za buduće projekte. Savet je da izbegavate rizične finansijske poduhvate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hoće da etnički očisti Pokrajinu! Vujičić: Cilj Kurtija je da na KiM ugasi sve što bi trebalo da funkcioniše u sistemu Srbije!
Politika

Hoće da etnički očisti Pokrajinu! Vujičić: Cilj Kurtija je da na KiM ugasi sve što bi trebalo da funkcioniše u sistemu Srbije!

Predsednica Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić izjavila je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ima za cilj da na KIM ugasi sve ono što bi trebalo da funkcioniše u okviru sistema Srbije, da etnički očisti Pokrajinu, potpuno izađe iz dijaloga sa Beogradim i da teme koje su od važnosti za suživot na KiM svede na lokal.

03.10.2024

12:25

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija