• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 12. oktobar! Škorpije su zainteresovane za avanturu, a evo ko ima uzbudljiv ljubavni život

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 12. oktobar! Škorpije su zainteresovane za avanturu, a evo ko ima uzbudljiv ljubavni život

Podeli vest

Jarčevima će se na ljubavnom planu desiti nešto uzbudljivo, ali to može da naruši stabilnost ljubavnog života i duševni mir.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nestabilan porodični život. Ako ste sami, doživećete novu ljubav. POSAO: Problemi u oblasti nekretnina. Moguća selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je na poziciji autoriteta ili je javna ličnost. POSAO: Dobit od privatnog biznisa. Moguće su promene na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Uzbudljiv period, ali možda i previše. Uglavnom ćete uživati u brojnim kontaktima. POSAO: Promene u sferi finansija. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Kontakt sa više privlačnih mlađih osoba. Možda čak razmotrite započinjanje romanse. POSAO: Manji problemi s kolegama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Uglavnom će vas privlačiti odnosi koji sa sobom nose tajnovitost. POSAO: Puni ste energije i vrlo produktivni, što će pozitivno uticati na posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: I dalje moguća romansa sa nekim iz kruga prijatelja. Ako ste je započeli, nestabilnost odnosa. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko vam je nadređen. Privlačiće vas osobe koje imaju moć. POSAO: Društveno ćete se angažovati i imati uspeha u tome. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete biti zainteresovani za ostvarenje ozbiljne veze, već ćete želeti neku kratku avanturu. POSAO: Moguće je da ćete otići na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Bićete nešto više nego inače zainteresovani za intimnost sa partnerom. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Desiće se nešto što će biti uzbudljivo ali što može narušiti stabilnost vašeg ljubavnog života i duševni mir. POSAO: Raskid partnerstva ili ugovora. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako imate prilika za ljubav, možda nećete imati vremena da se bavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguće su kadrovske promene na poslu. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam biti privlačan, a ako ste u vezi, moguće je da razmišljate o zajedničkom životu. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga. ZDRAVLJE: Infekcije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Nauka