• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2024

19:00

Kraj 2024. godine će biti pakao za 5 horoskopski znakova! Slede problemi sa svih strana, spremite se

Shutterstock

Horoskop

Kraj 2024. godine će biti pakao za 5 horoskopski znakova! Slede problemi sa svih strana, spremite se

Podeli vest

Kraj 2024. godine može doneti burne emocije i poslovne probleme za određene horoskopske znakove.

Kraj godine često donosi burne emocije, a svi se nadamo da će se završiti s pozitivnim očekivanjima za predstojeće leto. Međutim, nedavna astrološka predviđanja ukazuju na to da će završetak 2024. godine biti izazovan za određene horoskopske znakove.

Poslovni problemi mogu se javiti iznenada, dok će jedan znak doživeti neprijatan izazov u bliskoj vezi. Pred njima su važni trenuci i odluke koje će oblikovati njihovu budućnost.

Dobra vest je da se astrološke situacije često menjaju, pa čak i ako je trenutni period nepovoljan, sve se može vrlo lako izmeniti. Stoga, budite spremni i otvoreni za promene koje donosi novi period!

Evo nekih izazova koji se očekuju do kraja 2024. godine za ove horoskopske znakove:

Blizanci

Blizanci su znak promene i prilagodljivosti, ali iznenadni izazovi, posebno na poslovnom planu, mogu ih pokolebati. Njihova priroda da brzo razmišljaju i prave nove planove može da ih stavi pod pritisak, ali s obzirom na astrološke promene, na kraju godine mogu biti suočeni sa dilemama koje zahtevaju ozbiljno razmišljanje o budućnosti.

Rak

Kao znak koji je duboko emotivan i povezan sa porodičnim i ličnim odnosima, Rakovi će verovatno iskusiti međuljudske izazove, posebno kada je u pitanju donošenje velikih odluka. Njihova prirodna sklonost ka introspekciji i povezivanju sa prošlošću čini ih osetljivim na promene i neizvesnost, zbog čega bi se mogli osećati izgubljeno ili nesigurno pred kraj godine.

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Vage bi se mogle suočiti sa neočekivanim poslovnim izazovima koji će potkopati njihov osećaj stabilnosti. Pošto su često fokusirani na održavanje mira i ravnoteže u svojim životima, nagle promene u poslovnom okruženju mogle bi da ih uzdrmaju i primoraju da donesu teške odluke o svojim narednim koracima.

Škorpija

Škorpije su poznate po dubokim emocijama i intenzivnim vezama, pa bi mogle da dožive "neprijatan izazov u vezi". Njihova kontrolna priroda u odnosima može ih naterati da preispitaju svoju poziciju i budućnost sa svojim partnerom, što dovodi do napetosti i potrebe za donošenjem važnih odluka.

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Poznati po svojoj poslovnoj ambiciji i disciplini, Jarčevi bi se krajem godine mogli suočiti sa ozbiljnim poslovnim problemima. Njihova težnja za uspehom i stabilnošću na profesionalnom planu može biti ugrožena iznenadnim preprekama, koje će izazvati stres i potrebu da se brzo prilagode novoj situaciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petar Petković: Jačanje dokazanog prijateljstva Srbije i Kine
Politika

Petar Petković: Jačanje dokazanog prijateljstva Srbije i Kine

U Bеogradu jе danas održana konfеrеncija posvеćеna Trеćoj plеnarnoj sеdnici Cеntralnog komitеta 20. Kongrеsa Komunističkе partijе Kinе na kojoj sе prisutnima obratila šеfica kinеskе dеlеgacijе, član Cеntralnog komitеta KPK i dirеktor Državnе komisijе za rеformu javnog sеktora Li Sjaosin, kao i član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе dr Pеtar Pеtković, uz učеšćе i ambasadora Narodnе Rеpublikе Kinе u Srbiji njеgovе еksеlеncijе Li Minga, prеdstavnika Socijalističkе partijе Srbijе Ivicе Radovića i naučnog prеdstavnika Instituta za mеđunarodnu politiku i privrеdu Alеksandra Mitića.

14.10.2024

19:12

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen!
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen!

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama! (VIDEO)
Live TV

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama! (VIDEO)

Danas je održan Samit Berlinskog kongresa. Region zapadnog Balkana trebalo bi što pre pripojiti Evropskoj uniji! Srbiju je na Samitu predstavljao premijer Miloš Vučević koji je imao brojne sastanke sa nekoliko lidera zemalja. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar Veljko Jovanović i dopisnik "Politike" iz Severne Makedonije Željko Šajn. Uživo u program javio se i politikolog Andreja Lović koji je komentarisao na koji način je nemačka javnost reagovala na ovaj samit.

14.10.2024

16:33

Hronika

U Beogradu saslušano sedam svedoka zbog nestanka Ane Knežević! Majka Davida Kneževića odbila da odgovori na jedno pitanje!
Hronika

U Beogradu saslušano sedam svedoka zbog nestanka Ane Knežević! Majka Davida Kneževića odbila da odgovori na jedno pitanje!

U istrazi koju FBI vodi protiv srpskog državljanina Davida Kneževića zbog nestanka njegove supruge Ane Knežević 2. februara u Madridu, Više javno tužilaštvo u Beogradu je po zamolnici kolega iz Sjedinjenih američkih država do sada saslušalo nekoliko svedoka i naložilo analizu baznih stanica, kako bi se utvrdilo kretanje osumnjičenog u vreme nestanka njegove supruge.

14.10.2024

19:46

Dačić dočekao naše spasioce iz BiH! Svi su se vratili živi i zdravi, čestitam im i zahvaljujem na humanosti i herojstvu! (FOTO/VIDEO)
Hronika

Dačić dočekao naše spasioce iz BiH! Svi su se vratili živi i zdravi, čestitam im i zahvaljujem na humanosti i herojstvu! (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić dočekao je večeras u Loznici pripadnike Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije MUP-a, koji su bili angažovani u Bosni i Hercegovini radi pružanja pomoći nakon katastrofalnih bujičnih poplava i klizišta u toj zemlji.

14.10.2024

19:08

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Nauka