• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 26. oktobra! Devicama raskid, Strelčevi privlačni, a ovaj znak će napraviti ljubomornu scenu

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 26. oktobra! Devicama raskid, Strelčevi privlačni, a ovaj znak će napraviti ljubomornu scenu

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Strelcu, gde donosi zanimljiva emotivna dešavanja za Strelčeve, Ovnove i Lavove.

OVAN

Naredne nedelje ćete biti nešto agresivniji i nervozniji. Zbog toga bi lako moglo da se desi da se "istresete" na partnera i bez potrebe napravite problem u odnosu. Vodite računa kako se ponašate prema partneru i imaćete više sreće u ljubavi.

BIK

Mogući novi kontakti, možda i na društvenim mrežama. Ovo nije nedelja u kojoj se možete nadati fizičkom kontaktu sa nekim ko vam se dopada, ali biće mnogo prilika za flert i razmenu reči ljubavi. U ovom periodu vam je lako da izrazite svoje emocije.

BLIZANCI

Bićete raspoloženi za putovanje i da doživite ljubavnu avanturu ili samo avanturu u društvu izabrane osobe. Ako ste sami, posebno će vas privlačiti one osobe koje su stranog porekla i dolaze iz drugih kultura.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

 U narednom periodu ćete se osećati vrlo stimulisano, ali ćete biti i previše agresivni kada su u pitanju stvari ili ljudi koje želite. Vrlo teško ćete podnositi i najmanju frustraciju, zbog čega ćete sami sebe sabotirati u ljubavi.

LAV

U raspoloženju ste koje uspešno ruši vaše šanse za to da ostvarite zadovoljavajući ljubavni život. Bilo da ste sami ili već u vezi, verovatno ste se već suočili sa problemima, a sličan trend će se nastaviti i naredne nedelje.

DEVICA

Nećete imati previše sreće u ljubavi u narednom periodu, jer su izvesni problemi u odnosu. Čak je moguć i raskid veze onima koji ne uspevaju da "podgreju" atmosferu u odnosu, koji je poprilično zahladneo.

VAGA

Naredne nedelje će se prilike za izlaske i romantične kontakte same nuditi, zbog čega će vam biti lakše da nađete ljubav ili barem doživite romansu. Posebno ćete imati sreće u potrazi ako se pojavite na nekom mestu zabave.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Posebno ste strastveni u ovom periodu, i to će biti slučaj i naredne nedelje. Vrlo lako se može desiti da napravite neku ljubomornu scenu ili izazovete probleme u odnosu zbog intenzivnih osećanja i strasti koje će vas mučiti.

STRELAC

Bićete vrlo traženi u narednom periodu. Prolepšaćete se zbog blagoslova planete Venere koja putuje vašim znakom, što će privući veći broj zainteresovanih. Vaše samopouzdanje i raspoloženje će biti na visokom nivou.

JARAC

Bićete primorani da se pozabavite problemima koji su iskrsli u vašem ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. Nagomilana negativna energija se može lako pretvoriti u otvoreni sukob između vas i partnera.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Vaš društveni život će biti mnogo uzbudljiviji od naredne nedelje. Moguće je čak da se razvije ljubav između vas i nekoga s kim se družite ili da upoznate nove i zanimljive osobe preko prijatelja i novih društvenih krugova u koje ćete upasti.

RIBE

Iako ćete imati više prilika za ljubav u narednom periodu, za razliku od situacije u prethodnih nekoliko nedelja, ipak se i dalje ne možete nadati harmoniji ili ispunjenju u ljubavnom životu. To je nešto što dolazi kasnije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija