• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.10.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 26. oktobar! Rakovi ulaze u ozbiljnu vezu, a jedan znak će doživeti veliki poslovni krah

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 26. oktobar! Rakovi ulaze u ozbiljnu vezu, a jedan znak će doživeti veliki poslovni krah

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama. Blizanci će se prepustiti flertovanju, a pojedini pripadnici Zodijaka imaće poteškoća na poslu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja ili na mestu zabave. POSAO: Moguće su manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim ste često dolazili u kontakt, ali dosad niste zaista primetili tu osobu. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak, verovatno od nekretnina i bavljenja istim. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt, a i drugi će flertovati sa vama. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite trgovinom ili pružanjem usluga. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

RAK

LJUBAV: Upoznaćete nekoga ko je privlačan, ali s kim je teško ostvariti stabilnu vezu ili će to barem vama u ovom periodu biti nemoguće. POSAO: Izbegavajte impulsivna ulaganje. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Bićete strastveni, spremni na avanturu i nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Promene u karijeri ili problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi, pa ako niste već našli ljubav, danas je nećete naći. POSAO: Razmišljaćete o promeni, jer vas vaša profesionalna situacija frustrira, ali nećete je i napraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Sklopićete nova prijateljstva ili upasti u novi društveni krug u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Lako možete dobiti podršku okoline za vaše ideje u vezi posla. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imate intenzivan društveni život, pogotovo na društvenim mrežama i moguće je da ostvarite značajan kontakt. POSAO: Krenućete u neke nove projekte. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi će se zaljubiti u vas ako već nisu. POSAO: Mogući problemi onima koji rade u inostranstvu ili putuju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Vrlo je bitno da nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. Disharmonija. POSAO: Previše trošite, iako možda vaša ulaganja jesu racionalna. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA

LJUBAV: Dopašćete se nekome koga smatrate vrlo privlačnim. POSAO: Problemi pri svakom pokušaju da se postigne dogovor ili zaključi ugovor. Raskid partnerskog posla. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE

LJUBAV: Bićete komunikativniji i otvoreniji, zbog čega ćete imati dobre šanse da doživite nešto pozitivno na ovom planu. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će danas biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Kijavica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija