• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2024

07:20

Ovaj horoskopski znak će doživeti sudbinski džekpot do kraja 2024! Sve što dotakne pretvoriće se u zlato

Shuterstock

Horoskop

Ovaj horoskopski znak će doživeti sudbinski džekpot do kraja 2024! Sve što dotakne pretvoriće se u zlato

Podeli vest

Horoskopski znak koji do kraja godine očekuju neverovatne promene i stvari u životu jeste Bik.

Poznata astrološkinja Vasilisa Volodina najavila je da će Bikovi imati izuzetno srećan period, kako u profesionalnom, tako i u ličnom životu. Ovaj znak očekuje obilje ljubavi, finansijskog uspeha i pozitivnih okolnosti u gotovo svim aspektima.

Planeta ljubavi, Venera, igra ključnu ulogu u ovom pozitivnom razvoju. Bikovi u vezama moći će da reše sve trenutne nesuglasice i problemi, čime će ojačati svoje odnose. Iako su svađe uvek moguće, one neće ometati izgradnju čvrstih i pouzdanih veza.

Foto: Shutterstock

 

Za one Bikove koji su još uvek slobodni, postoji velika šansa da do kraja godine pronađu ljubav koja će biti ozbiljna i perspektivna, a ne prolazna.

Ukratko, kraj godine donosi uspeh i plodnost. Mnogi Bikovi će biti inspirisani da promene svoj način života, a svaka promena će ih odvesti ka boljem, stoga se ne bojte novih izazova.

Takođe, saznajte šta vas očekuje u mesečnom horoskopu za novembar

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija