• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Still

09.04.2020

14:35

PET KORAKA DO PRAVOG MUŠKARCA! Evo kako ćete znati da je baš on vaša srodna duša!

Lajfstajl

PET KORAKA DO PRAVOG MUŠKARCA! Evo kako ćete znati da je baš on vaša srodna duša!

Podeli vest

Ovo ne daje sigurnost da će veza biti bez trzavica.

Nekada je dovoljan samo jedan susret, a ponekad neko vreme kako bismo se zaljubili, ali kada se hemija desi, to je uglavnom to. Pronaći srodnu dušu ipak je malo teže, ali ako se prepoznajete u ovom tekstu, slobodno odahnite jer vi ste je već pronašli.

Vas dvoje ste uvek na istoj frekvenciji

I ne, pritom ne mislimo na to da naručujete isto jelo ili piće, nego na milion podudarnosti s kojima se susrećete svakoga dana. Možda je to zajednički ukus za filmove, knjige ili muziku, možda delite iste želje i snove. Šta god bilo u pitanju, vi živite kao jedno.

ZATVARA SE RESTORAN POZNAT PO SUPI OD ZMIJSKOG MESA! Koronavirus uticao na mušterije nakon 30 godina rada

Osećate da uz njega svakodnevno napredujete i rastete

Srodna duša ne znači idealnu vezu u kojoj nikad nema razmirica i svađa, jer svi jako dobro znamo da savršenstvo ne postoji. Ali zahvaljujući njegovoj podršci, ohrabrivanju i dobronamernim kritikama, iz dana u dan postajete sve bolja osoba. I zahvalni ste mu na tome. 

Nema toga šta on o vama ne zna

On vas verovatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko želite da napustite sigurnost stalnog zaposlenja i izgraditi sopstveni posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate "Beležnicu" i da vam gledanje "Seks i grada" dođe kao terapija. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste.

Foto: Pexels

 

On je prva osoba koja zna svaku veliku i malu novost u vašem životu

Ne zato što mislite da morate nešto prvo da javite njemu, nego zato što to stvarno, jako želite. Kada dobijete posao, povišicu ili unapređenje, prvo zovete njega, a on je i prva osoba s kojom želite da proslavite sve lepo što vam se događa. Vaša srodna duša uvek će biti u toku sa svim novostima u vašem životu, kako onim pozitivnim, tako i onim negativnim, malim i velikim. 

Čita vas kao otvorenu knjigu

Možda ne može čitati vaše misli, ali je najbliže tome što možete zamisliti. Dovoljno mu je par sekundi u vašem društvu da bi znao da vas nešto muči, da ste zbog nečeg uzbuđeni, zabrinuti ili osetljivi. I koje god vaše trenutno stanje bilo, on uvek zna najbolju ideju kako da vas razveseli, nasmeje, oraspoložiti ili uteši.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!
Politika

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi očigledno samo hoće sukobe, jer ih ne interesuju sporazumi, zbog čega ni reč nisu rekli o obavezama Prištine koje i dalje nisu ispunjene kao uslov za otvaranje mosta i da o tome ćute "kao zaliveni".

14.08.2024

13:37

Vesić podelio sjajne vesti: Radovi na Moravskom koridoru po planu, do kraja godine Trstenik i Vrnjačka banja na mreži auto-puteva! (FOTO)
Društvo

Vesić podelio sjajne vesti: Radovi na Moravskom koridoru po planu, do kraja godine Trstenik i Vrnjačka banja na mreži auto-puteva! (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radove na izgradnji Moravskog koridora, na deonici od petlje Koševi do sela Medveđa kod Kruševca, gde se uverio da radovi teku po planu, te da će do kraja godine biti završena deonica od Kruševca do Vrnjačke banje, kada će i Banja i Trstenik biti priključeni na mrežu auto-puteva.

14.08.2024

12:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14