• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

20.06.2020

10:48

MRTVA PIJANA MEDICINSKA SESTRA VOZILA 11 KM U SUPROTNOM SMERU! A onda je uradila nešto još neverovatnije! (VIDEO)

Lajfstajl

MRTVA PIJANA MEDICINSKA SESTRA VOZILA 11 KM U SUPROTNOM SMERU! A onda je uradila nešto još neverovatnije! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna medicinska sestra vozila je pod dejstvom alkohola u pogrešnom smeru više od 11 kilometara, izbegavajući vozila koja su joj dolazila u susret

A potom je nasred puta izvela polukružni okret i vratila se u odgovarajuću traku.

Ema Maršal Dejvis je policiji priznala da je pila vino pre nego što je sela za volan svog Volkswagena Polo, i potom se auto-putem M4 zaputila svojoj kući, nedaleko od Kardifa u Velsu, u Velikoj Britaniji.

Medicinska sestra, zaposlena u bolnici za mentalno zdravlje, je krivicu priznala, pošto je alko-test pokazao da je imala duplo veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene.

Osuđena je na 12 meseci društveno-korisnog rada i novčanu kaznu od 920 funti (1.016 eura).

Čista je sreća što njena nesmotrena vožnja nije izazvala nikakve posledice po ostale učesnike u saobraćaju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija