• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

28.12.2020

18:12

POGLEDAJTE DOBRO ŽIVOTINJAMA U OČI I IZABERITE JEDNU! Evo šta ta odluka GOVORI O VAMA!

Lajfstajl

POGLEDAJTE DOBRO ŽIVOTINJAMA U OČI I IZABERITE JEDNU! Evo šta ta odluka GOVORI O VAMA!

Podeli vest

Pogledajte u oči svake životinje, a zatim odaberite onu koja zove vašu dušu. Vaš izbor nosi posebnu poruku, pružiće vam uvid u ono kakva ste ličnost i kako se nosite sa životnim problemima.

Mačka

Ukoliko ste odabrali mačku, vi ste osoba koja je u stanju da vidi istinu izvan iluzije, nezavisna je i vrlo je pažljiva. Vi teško da ikada možete biti žrtva lažnih informacija. Ova osobina će vam pomoći da dešifrujete istinske činjenice i da se ne oslanjate na druge podatke. Ona vas podstiče da ne otkrivate sve vaše karte i da druge držite u neizvesnosti!

Zebra

Zebra je divlja životinja, odbija pripitomljavanje i iako živi u stadu s drugim zebrama, čuva svoju individualnost svojim jedinstvenim oznakama pruge. Ovo se direktno odnosi i na vaš i vašu ličnost i suživot u društvenim grupama. Možda je vreme da potražite zajednicu istomišljenika koji su suosećajni prema ostalim članovima, unutar njihove zajednice. Vi ste već bili pustinjak, vreme je da potražite svoje pleme.

Sova

Sova je posebno intuitivna, ima sposobnost da vidi ono što drugi mogu prevideti, a često je glasnik promjena u životu. Prilikom rada s njom, neophodno je biti svestan suptilnih znakova i promena u vašem životu. Svakako odvojite vreme na kraju dana kako biste razmišljali o znakovima i simbolici koje ste primili tokom dana. U to doba možda budete patili od nesanice zbog njene noćne prirode. Umesto da pokušavate da se vratite na spavanje, pažljivo slušajte savet mudre stare sove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija