• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

16.06.2021

12:50

JUTJUBER MESEC DANA RADIO ČUČNJEVE, PA POKAZAO REZULTATE! Ova transformacija će vas ŠOKIRATI! /VIDEO/

Pexels

Lajfstajl

JUTJUBER MESEC DANA RADIO ČUČNJEVE, PA POKAZAO REZULTATE! Ova transformacija će vas ŠOKIRATI! /VIDEO/

Podeli vest

Jutjuber Evan Zang je pre nekoliko meseci odradio 30-dnevni izazov tokom kojeg je svaki dan radio 300 sklekova. Zaključio je da se oseća snažnije pa je sada odlučio da proveri hoće li isti rezultat biti i ako svaki dan napravi 300 ponavljanja još jedne popularne vežbe – čučnjeva.

- Budući da zaista dugo nisam trenirao kvadricepse, krenuću polako. Radiću setove od po 20 komada i rasporediti ih tokom dana - rekao je na početku.

Zatim se upustio u izazov tokom kojeg je 30 dana radio 300 čučnjeva dnevno. Na početku je izmerio obim svojih kvadricepsa koji je iznosio 50 centimetara, a nakon 30 dana i 9000 čučnjeva su bili veći za 2.5 centimetara.

- Ovaj izazov je definitivno težak, pogotovo na početku. Moje telo je pokušavalo da se privikne na ogroman broj ponavljanja, noge su me užasno bolele. Pred kraj sam se prilagodio i poslednjih 10 dana radio serije od 30, umesto dotadašnjih 20 ponavljanja -  objasnio je.

Na kraju zaključuje: „Ovo je jedan od mentalno i telesno najviše iscrpljujućih izazova koje sam ikad uradio.“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bulatović o povlačenju Cvetkovića sa protesta: Njegov stav je daleko relevantniji od stavova glumaca, pesnika, televizijskih vedeta i ostalih Đilasovih uposlenika!
Politika

Bulatović o povlačenju Cvetkovića sa protesta: Njegov stav je daleko relevantniji od stavova glumaca, pesnika, televizijskih vedeta i ostalih Đilasovih uposlenika!

Taman kada je Srbija pomislila da je Dragan Đilas konačno dotakao i probio političko dno zloupotrebom prošlogodišnjih majskih tragedija, pokušavši da iz monstruoznih ubistava izvuče politički profit, uverili smo se da njegove političke manipulacije i mahinacije zapravo nemaju ni dno ni granicu, kaže narodni poslanik Dejan Bulatović.

15.08.2024

14:47

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija