• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Webtribune.rs

15.07.2021

16:33

Misteriozni putnik iz ZEMLJE KOJA NE POSTOJI! Pasoš izgleda originalno, ali države po imenu Taured nema na mapi!

Pixabay

Lajfstajl

Misteriozni putnik iz ZEMLJE KOJA NE POSTOJI! Pasoš izgleda originalno, ali države po imenu Taured nema na mapi!

Podeli vest

Jul je 1954., topao dan. Čovek stiže na tokijski aerodrom u Japanu. Bele je rase i izgleda normalno. Ipak, zvaničnici su sumnjičavi

Dok proveravaju pasoš, oni vide da on dolazi iz države po imenu Taured. Pasoš izgleda sasvim originalno, osim što ne postoji država po imenu Taured – pa, barem ne u našoj dimenziji.


Čoveka su ispitivali i pitali da im pokaže gde se ta država nalazi na mapi.

Foto: Pixabay

On momentalno pokazuje prstom na kneževinu Andoru, ali postaje ljut i zbunjen. Nikad nije čuo za Andoru i ne razume zašto se njegova domovina Taured ne nalazi tamo.

Domovina koja je postojala pre hiljadu godina

Prema njegovim rečima, ona je tamo postojala preko 1.000 godina!

Carinici su kod njega pronašli novac iz nekoliko različitih evropskih država. U njegovom pasošu se nalaze pečati mnogih aerodroma širom sveta, uključujući i prethodne posete Tokiju.

Foto: Pixabay

Zbunjeni, odveli su ga u lokalni hotel i stavili u sobu sa dva stražara ispred dok ne razreše ovu misteriju.

Kompanija za koju je tvrdio da radi nije znala ništa o njemu, uprkos raznim kopijama dokumentacije kojima je on to pokušao dokazati.  Hotel za koji je imao rezervaciju takođe nikad nije čuo za njega.

Zvaničnici kompanije u Tokiju sa kojima je trebao da pregovara? Da, pogodili ste, i oni su odmahivali glavom. Kasnije, kada su otvorili vrata hotelske sobe u kojoj su ga držali, čovek je prosto nestao.

Foto: Pixabay

Policija je ustanovila da nije mogao da pobegne kroz prozor jer se soba nalazila na bog zna kom spratu, a nije bilo balkona.

Nikada ga nisu videli ponovo, a misterija nikada nije rešena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija