• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.03.2022

23:22

ŠTA JOJ SE DESILO SA LICEM? Glumica se totalno izobličila! (FOTO)

Lajfstajl

ŠTA JOJ SE DESILO SA LICEM? Glumica se totalno izobličila! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Demi Mur se pojavila se na jednom događaju u Parizu u vrhunskoj odevnoj kombinaciji. Blistala je u crnom kompletu koji su činile široke pantalone i sako ispod kog nije imala ništa, a poseban šarm odeći su dale plave rukavice

Ono što su mnogi primetili jeste da Demi izgleda potpuno drugačije. Iako nije govorila o zahvatima, osveženo lice bilo je nemoguće ne primetit. Na njemu su nestali svi tragovi bora i posebno su joj istaknute jagodice.

Glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo, a promena na licu je očigledna.

 

 

Zanosna crnka koja je svojevremeno zavela čitav svet igrajući u filmu "Striptiz", postala je predmet prodsmeha zbog svog lica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata
Partizan

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata

Vratio se! Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (51) danas je drugi put promovisan u šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan. Vratio se posle četiri godine, mada deo navijača smatra da nikad nije trebalo ni da odlazi. Ipak, drugi deo smatra da ni on neće ništa popraviti, a ovde su samo neke činjenice koje su obeležile njegov prvi boravak u redovima posrnulog giganta iz Humske!

27.09.2024

15:21

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija