• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

27.03.2022

09:22

KAKAV TRIK! Povukla je KONAC ZA ZUBE preko kose - kad vidite ŠTA se desilo, uradićete ISTO! (VIDEO)

Instagram/easyhairstyle.diy

Lajfstajl

KAKAV TRIK! Povukla je KONAC ZA ZUBE preko kose - kad vidite ŠTA se desilo, uradićete ISTO! (VIDEO)

Podeli vest

Ko bi rekao da konac za zube može da posluži još nečemu, osim za oralnu higijenu.

Konac za zube je veoma korisna stvar kada je oralna higijena u pitanju, ali smo sigurni da niste znali da može da posluži i za još jednu stvar - kosu. 

Nije nam baš najjasnije kako se neko uopšte setio da stavi konac za zube na glavu, ali očigledno je došao do sjajnog otkrića. 

Na društvenoj mreži Instagram se pojavio snimak u kojem par ljudi pokazuje kako je upravo konac za zube odlična caka u "borbi" protiv naelekrisanosti kose

Dečko i devojka su koncem prešli preko kose i to od temena ka vrhovima, a kosa je ostala glatka i sjajna. 

Kako to izgleda u praksi možete videti u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija