• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

07.04.2022

21:56

USUĐUJETE LI SE DA SAZNATE? Ono što PRVO ugledate na slici, otkriva kakvi ste u LJUBAVI!

Facebook/Trick Bundle

Lajfstajl

USUĐUJETE LI SE DA SAZNATE? Ono što PRVO ugledate na slici, otkriva kakvi ste u LJUBAVI!

Podeli vest

Test ličnosti će vam možda otkriti nešto što ne očekujete.

Testovi ličnosti postoje kako bi nam otkrili nešto više o sebi i o našem ponašanju.​

Ovaj test ličnosti će posebno odrediti kako se ponašate i izražavate kada ste zaljubljeni.

Bez previše razmišljanja, pogledajte sliku i pročitajte šta ono što ste prvo ugledali, govori o vama.

1. Lice čoveka u profilu

Ako ste pogledali ovu sliku i videli apstraktnu sliku lica starca, ne brinite, to ne znači da vam je suđeno da završite sa starcem! Ono što to znači je da ste vi tip osobe koja nikada ne gubi iz vida "širu sliku", posebno kada su u pitanju ljubav i izlasci.

Na površini, možda izgledate kao ona vrsta koja žudi da vas obore s nogu, i iako biste mogli da cenite osećaj romantičnih gestova, istina je da je mnogo veća verovatnoća da će vas oduševiti neko ko je spreman da se udvara i posveti vreme, trud, energiju i naporan rad koji zahteva prava ljubav, baš kao što ste spremni i vi da uradite za njih.

Nije bitno koliko imate godina. Znate da je ljubav više od cveća i soneta. Prava ljubav je stvaranje zajedničkog života, a to je ono što tražite kada je u pitanju dugoročna, ispunjena romantična veza.

2. Čovek koji jaše konja

Ako ste pogledali ovu optičku iluziju i videli sliku čoveka koji jaše konja, to znači da kada su u pitanju ljubav i romansa, vaše srce može biti teško ukroćeno, čak i kada verujete da ste konačno pronašli osobu svojih snova.

Ne kažem da ste potajno varalica, ali vi ste osoba čije srce i duša napreduju kada dobijate pažnju skoro svakodnevno. Da ste rođeni u eri kralja Artura i Gvinevre, sasvim biste se uklopili, padajući u nesvest od ideje da se čovek bori za vašu čast. Razgovarajte o pravoj i trajnoj (opasnoj i ponekad fatalnoj) ljubavi!

Imate prirodnu tendenciju da nastavite da gledate preko ramena svog partnera, samo u slučaju da se iznenada pojavi prava osoba vaših snova. Ne rizikujte da pustite dobrog da pobegne, jer bi se moglo ispostaviti da je to onaj ko je bio ispred vas i čekao da bude primećen sve ovo vreme!

3. Devojka leži kraj reke

Ako ste pogledali ovaj test ličnosti i videli sliku devojke koja leži pored reke, to znači da ste u prošlosti bili teško povređeni prethodnim ljubavnim iskustvima, i da, iako imate veliku sklonost da date svoje srce, postajete sve nervozniji i oprezniji kako vreme odmiče.

Svaka osoba koja ikada pokuša da pronađe romantičnog partnera, doživeće izvesnu dozu odbacivanja i slomljenog srca tokom svog života, ali to ne znači da ona – tj. vi – neće pronaći ljubav. Prava nevolja je u tome što vam je posebno teško da ubedite sebe da ima smisla da nastavite da tražite ljubav koja će trajati.

Nikada ne treba odustati od ovog lova. Iako ste osoba koja oseća duboku bol u srcu, vi ste takođe vrsta osobe koja intenzivno voli. To je dar koji treba da volite, a to je nešto što nikada ne bi trebalo da zaboravite.

Ne odustajte dok ne nađete nekoga ko tačno razume koliko je srećan što je našao vas.

4. Kameni luk iznad reke

Ako ste pogledali ovu sliku i videli sliku kamene staze iznad reke, to jednostavno znači da imate divlje i sanjajuće srce koje je teško ukrotiti.

Volite ideju da se zaljubite. Možda ste, čak i uspeli da to uradite nekoliko puta. Ali na kraju, čini se da ničije srce ne žudi za partnerom na isti način kao vi. Iako ste apsolutno jedinstven i divlji duh, to ne znači da bi trebalo da želite da sami prođete kroz ovaj život.

Dok putujete kroz život, gledate znamenitosti i vodite jednu epsku avanturu za drugom, držite oči otvorene za nekoga ko uživa u ovoj otkačenoj vožnji zvanoj život isto koliko i vi.

Dati svoje srce nekome ne znači da ćete ga izgubiti. To znači da ćete moći da doživite duplo više divnih stvari nego što ste ikada smeli da sanjate!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija