• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

09.06.2022

22:48

SLATKO ILI OPASNO? Beba je POČUPALA MAČKU, a onda joj je ona OZBILJNO uzvratila! (VIDEO)

Instagram/animlcontent

Lajfstajl

SLATKO ILI OPASNO? Beba je POČUPALA MAČKU, a onda joj je ona OZBILJNO uzvratila! (VIDEO)

Podeli vest

Kada je beba počupala mačku, maca ju je udarila po glavi, što je dovelo do toga da malena ipak nauči lekciju, da to ne treba da radi

Veoma je važno učiti decu još od malih nogu da vole i brinu o životinjama, a ne da ih muče i maltretiraju. 

Kada su mala, deca često nisu svesna svojih postupaka, pa čak iz milošte urade nešto što je zapravo pogrešno. 

Upravo to je i uradila ova bebica, kada je čupnula mačku. Reklo bi se da nije znala da će maci to zasmetati, ali je ubrzo otkrila da ipak ne treba tako da se ponaša. 

Nakon što ju je počupala, mačka ju je momentalno udarila šapicom po glavi. Malena se u momentu iznenadila, a potom ipak pomazila macu. 

Iako bi se reklo da je naučila svoju lekciju, pojedini komentari na snimku nisu bili baš pozitivni. 

Dosta ljudi je bilo zabrinuto što je mačka tako odreagovala, smatrajući da je mogla i da promaši glavu, pa joj povredi oči ili neki drugi deo tela. 

Šta vi mislite o ovome? Slatko je ili opasno?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
predrag

pre 2 godine

Mačka je nije htjela povrijediti niti ju je povrijedila .Mislim da mačke imaju poseban senzibilitet za maliu djecu.Gledao sam mačku koju je mala beba vuka za rep preko pola sobe .Mačka ni jedan tren nije pomislila da da je povrijedi već je čim se oslobodila , pobjegla glavom bez obzira . I ova mačka da je imala namjeru mogla je bebu opako da povrijedi ali nije .Dakle 100% lajk za mačku

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija