• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.07.2022

08:39

PA OVO JE HIT! Najlakši način vezivanja kupaćeg - poželećete da ga uvek nosite baš OVAKO! (VIDEO)

Instagram/outfitsweb

Lajfstajl

PA OVO JE HIT! Najlakši način vezivanja kupaćeg - poželećete da ga uvek nosite baš OVAKO! (VIDEO)

Podeli vest

Leto je idealno vreme da isprobate novi način nošenja kupaćeg, a ovo vezivanje će vam sigurno olakšati stvar

 

 

Modela kupaćih je mnogo, ali su bez sumnje bikiniji jedni od omiljenih svim ženama.

U zavisnosti od korpi, da li su popunjene ili nisu, mogu da stoje i sitnijim i krupnijim ženama. Pored toga, idealan je ukoliko želite da pocrnite, jer su im kanapčići tanki i lako se odvezuju.

Međutim, upravo to ponekad može i da predstavlja problem, pa vam se čini kao da pola vremena na plaži ili u vodi, provodite pokušavajući da namestite trakce.

Na svu sreću, postoji jedan trik, za koji smo sigurni da će vam olakšati stvar i postati omiljeni kada je način vezivanja kupaćeg u pitanju.

Sve što treba jeste da od dve trakice, koje se vezuju oko vrata, napravite omčice, pa potom kraj kanapčića provučete naizmenično, desni u levu omču, levi u desnu.

Obucite kupaći i krajeve samo povucite i to je to.

Znamo da je u ovom slučaju slika bolja od reči, pa pogledajte kako to izgleda u praksi, u snimku sa početka teksta. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija