• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2022

16:18

ZBOG KRALJICE NE SME DA JEDE KROMPIR?! Isplivala mračna tajna Kejt Midlton!

Lajfstajl

ZBOG KRALJICE NE SME DA JEDE KROMPIR?! Isplivala mračna tajna Kejt Midlton!

Podeli vest

Iako život na dvoru zvuči vrlo bajkovito, postoje određena pravila koje članovi kraljevske porodice moraju da poštuju

Kraljica Elizabeta II ne voli ugljene hidrate pa ih ne poslužuje ostalim članovima kraljevske porodice, što ostali moraju da poštuju.

Foto: AP/Tanjug

Kraljica Elizabeta II

Bivši dvorski kuvar Daren MekGrejdi, otkrio je da je Kejt Midlton zabranjeno da jede krompir, pirinač ili testeninu za večeru.

Takođe, zabranjeno im je da jedu bilo kakvu rizičnu hranu kada su u posetama van zemlje. U takve namirnice spadaju, na primer, školjke koje vrlo lako mogu da uzrokuju trovanje.

Ipak, ono što je prethodnim snajama na britanskom dvoru posebno teško padalo su duge kraljevske večeri. Naime, navodno niko ne sme da ode na spavanje pre same kraljice Elizabete II, a Dajana je za razliku od Kejt to teško podnosila. Zasad se još nije saznalo da se buduća kraljica Kejt ikad žalila na to.

Foto: AP/Photo

Kejt Midlton

Spisak zabrana se ne završava ovakvim starinskim ograničenjima, već se nadopunjuje u skladu s modernim načinom života. Tako na primer, članovi porodice ne smeju da poziraju za selfije, jer se smatra da bi s javnošću trebalo da komuniciraju uglavnom direktnim kontaktom, a ne ‘paradiranjem’ po društvenim mrežama.

Zato na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža nećete videti nijedan njihov selfi. Naprotiv, Kejt je izvrsna fotografkinja pa svi uživaju u njenim izvanrednim portretima dece – princa Džordža, princa Šarlot i najmlađeg Luisa.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija