• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

31.08.2022

18:58

PROCURILA VEST DA SE SILVESTER STALONE RAZVODI, a pre samo par dana je objavio OVE ZAJEDNIČKE FOTKE! (FOTO)

Lajfstajl

PROCURILA VEST DA SE SILVESTER STALONE RAZVODI, a pre samo par dana je objavio OVE ZAJEDNIČKE FOTKE! (FOTO)

Podeli vest

Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin se razvode, nakon 25 godina braka, a ove fotografije ukazuju u kakvom su odnosu

Kao bomba je odjeknula vest da se čuveni holivudski glumac Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin, razvode nakon 25 godina braka.

Iako je glumac u maju ove godine, čestitao svojoj dragoj godišnjicu najdivnijim rečima, izgleda su njihove razmirice bile nepremostive.

- Srećna 25. godišnjica mojoj neverovatnoj supruzi. Nema dovoljno reči da se opiše šta je ova neverovatno nesebična, posvećena, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih voleo da proslavimo još još 25! Hvala dušo - napisao je Stalone svojevremeno na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, da stvari nisu toliko strašne, pokazuje i njegov nedavni potez, kada je objavio par zajedničkih fotografija sa suprugom i njihovom ćerkom Sofijom.

Foto: AP/Photo

Silvester Stalone

Naime, Sofija je pre par dana napunila 26. godina, a tata joj je javno čestitao, objavivši na svom Instagramu niz fotografija.

Na nekim fotografijama je Sofija bila sama, na nekim su bili njih dvoje, ali Stalone je objavio i par slika na kojima je i njegova supruga, tj. Sofijina mama od koje se trenutno i razvodi.

- Veoma srećan zakasneli rođendan, mojoj posebnoj ćerki Sofiji - napisao je Stalone uz fotografije, a ćerka je ostavila jednostavan komentar:

- Hvala tata - dodavši i srce.

Evo i kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana
Kriminalni klan

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana

Ovo je pravo kad ideš u akciju - napisao je šef zločinačkog kavačkog klana Radoje Zvicer krajem januara 2021. godine tadašnjem policajcu Petru Lazoviću nakon što mu je uručio poklone - kućište koje omogućava da standardni pištolj bude montiran u njega, pretvarajući ga u karabinsku platformu sa mogućnošću dodavanja taktičkih dodataka kao što su optički nišani, svetla i prednje ručke.

02.10.2024

21:04

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!
Odluka je pala

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!

Velški novinar Džeremi Bouen, dugogodišnji dopisnik britanske javne televizije Bi-Bi-Si sa Bliskog istoka i urednik Bi-Bi-Sijeve rubrike posvećene toj oblasti, tvrdi da Izraelaci traže odmazdu i iransku krv zbog raketiranja jevrejske države. On citira i bivšeg izraelskog premijera Naftali Beneta koji je tim povodom poručio da Tel Aviv ovakvu šansu nije imao u poslednjih 50 godina!

02.10.2024

23:15

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Džet set

Srbija