• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.09.2022

21:45

GUŠILA SE 45 MINUTA! Isplivali detalji pogibije čuvene glumice!

Reuters

Lajfstajl

GUŠILA SE 45 MINUTA! Isplivali detalji pogibije čuvene glumice!

Podeli vest

Holivudska glumica En Hejč premunila je u 54. godini 12. avgusta, a otkriveno je da je umrla od udisanja dima i toplotnih povreda

Glumica En Hejč izgubila je život nakon što se automobilom zakucala u jednu zgradu. Vozilo kojim je upravljala je odmah počelo da gori, te je glumica zadobila opekotine visokog stepena, a udisala je dim više od 45 minuta, posle čega je bila sedam dana u komi.

Dvadeset minuta bilo je potrebno vatrogascima da se probiju do automobila u kojem je bila zarobljena glumica, a potom još dvadeset minuta kako bi ga izvukli iz zgrade, piše u policijskom izveštaju.

Zbog svega, hitna služba do pokojne glumice nije mogla doći više od 45 minuta. NBC se pozvao na dokumente vatrogasne službe i postojeće radio komunikacije.

Tog kobnog dana, kada se En zakucala u kuću automobilom, prvi komšija je odmah pozvao službu,strani mediji su objavili snimak razgovora. 

Foto: Reuters

En Hejč

- Pokušajte izvući vozača iz auta ukoliko je moguće, ali morate ostati na sigurnoj lokaciji - govori operater pozivatelju dajući savete da se udalji iz kuće nakon što komšija potvrdi da zbog velikog požara nije moguće spasiti osobu.

Glumica je veći značaj postigla je kasnih 1990. godina  ulogama u kriminalističkoj drami Doni Brasko (1997), filmu katastrofe Vulkan (1997), slešer filmu Znam šta ste radili prošlog leta (1997), pustolovnoj komediji Šest dana, sedam noći (1998) i drami-trileru Povratak u raj (1998).

Nakon uloge Marion Krejn u rimejku horor filma Psiho (1998) Gusa Van Sana, koji joj je doneo nominaciju za nagradu Saturn, Hejč je nastavila da ima uloge u mnogim dobro prihvaćenim nezavisnim filmovima.

Dobila je priznanje za ulogu u televizijskom filmu Grejsin izbor, koji joj je doneo nominaciju za Emi nagradu, i za svoj rad na Brodveju, posebno u ponovnoj postavci predstave Dvadeseti vek, za koju je dobila nominaciju za nagradu Toni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Све је изгледало као да желе да је дотуку. Скоро сат времена је остала у аутомобилу који је горео, док су се ватрогасци бавили кровом куће, када су је коначно извукли, нису јој одмах ставили кисеоник, него су је прекрили оном деком - преко главе!!! Особу којој је сваки атом киеоника битан за преживљавање "стручњаци" за спасавање прекривају деком преко главе! Њено сабласно устајање на колицима и скидање те деке преко главе је као из хорор филмова. После причају да је пала у кому, изгледа да су и медициниари у болници хтели да је дотуку. Утисак је да су сви тамо који су је "спашавали" једва дочекали да је се кутаришу и дали свој допирнос у томе. Ужасна држава, ужасни људи.

OTKRIVENO KO ĆE GLUMITI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA U NASTAVKU POPULARNE SERIJE! Sličnost sa njima je šokantna! (FOTO)
Lajfstajl

OTKRIVENO KO ĆE GLUMITI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA U NASTAVKU POPULARNE SERIJE! Sličnost sa njima je šokantna! (FOTO)

Serija "Kruna" otkrila je kontroverzne detalje u vezi sa životom kraljevske porodice i njenim članovima, a poseban naglasak je na pokojnoj princezi Dajani koja je tragično nastradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine. Sada su tvorci ove hit serije otkrili koji glumci će tumačiti vojvodu i vojvotkinju od Kembridža u šestoj sezoni

03.09.2022

17:22

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija