• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

10.10.2022

23:30

ISTA IM JE MUKA! Pogledajte kako PSIĆ I BEBA pokušavaju da se popnu na krevet - najslađi tandem ikada! (VIDEO)

Instagram/funnyanimals_vids

Lajfstajl

ISTA IM JE MUKA! Pogledajte kako PSIĆ I BEBA pokušavaju da se popnu na krevet - najslađi tandem ikada! (VIDEO)

Podeli vest

Bebac i psić su pokušavali da se popnu na krevet, ali skroz bezuspešno, mada je upravo to dalo posebnu draž celoj situaciji

Mnogi kažu da se većina pasa zapravo ponaša kao malo dete, a ovaj snimak to čak i dokazuje.

Beba i pas su se našli pred istom preprekom, ali ih ona nije sprečila da pokažu svoju upornost.

Oni su probali da se popnu na krevet, a iako im to baš i nije polazilo za rukom, nikako nisu odustajali.

Beba je čak u par navrata proveravala kako to psić pokušava da se popne, verovatno želeći da ga imitira, ali na žalost ni to nije pomoglo.

Ipak, upravo su ti bezuspešni pokušaji i razlog zbog kojeg je ovo postao jedan od najslađih snimaka koji ćete ikada videti. 

Kako su izgledali, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VT

pre 1 godinu

Ne deluje mi uopste da oboje imaju istu muku, vec da pas pokusavas da joj pokaze kako da se popne i da ceka da beba uspe. Samo sto bebiska pokusava to sa desnom nogom, a na toj strani je naslon od kreveta. :) Svakkao su prava dva drugara :)

Leonidas

pre 1 godinu

Hahaha. Ma preslatki su. Kuca je velika i lako bi skocila (ili su joj noge prekratke), i da, mozda pokazuje bebi. Hahaha, ulepsace mi snove.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija