• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

07:14

ISPLIVAO ŠOKANTAN MEJL KOJI JE ANĐELINA NAPISALA BREDU! Ovakav obrt niko nije očekivao

Lajfstajl

ISPLIVAO ŠOKANTAN MEJL KOJI JE ANĐELINA NAPISALA BREDU! Ovakav obrt niko nije očekivao

Podeli vest

Bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit ne prestaju da se razvlače po sudovima, a sada se pojavio mejl koji je glumica napisala glumcu 2021. godine

Poruka počinje tako što Džoli tvrdi da je odlučila "ovo da pretoči u pisani oblik kako ne bi bila previše emotivna", pre nego što detaljno objasni svoju odluku o prodaji vinarije Chateau Miraval, čiji je delimičan vlasnik i Pit.

- To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku - napisala je Džoli, misleći na njihovu najmlađu decu, Noksa i Vivijen.

- Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina - napisala je Džoli i prisetila se lepih dana.

Foto: Reuters/Mark Blinch

Anđelina Džoli

- Ali to je takođe mesto koje označava početak kraja naše porodice - i posao koji je usredsređen na alkohol - nastavila je Džoli, govoreći o Pitovoj borbi s alkoholom.

- Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako ste stvarno želeli da odem i najverovatnije će vam biti drago da primite ovaj mejl - otvoreno je napisala Džoli.

Alkoholizam naštetio porodici

Nadalje, Anđelina je napisala da je u poslednje četiri godine videla "mnogo bezobzirnog ponašanja, novca potrošenog na načine koje ne bi odobrila i odluka o kojima nije bila konsultovana", rekavši da je "povređena donesenim odlukama, manjkom interesovanja za deljenje posla ili nedostatkom promene u nešto što bi bilo zdravije za decu."

- Bila sam potresena nedavnim slikama namenjenim prodaji alkohola. Smatram da je to neodgovorno i nije nešto što bih želela da deca vide. Podsetilo me na bolna vremena - nastavila je, napisavši da ne oseća da "može da bude uključena, javno ili privatno, u posao temeljen na alkoholu, kad je alkoholizam tako duboko naštetio njihovoj porodici."

Džoli je zatim rekla da nije mogla da učestvuje u pomenutom poslu "iz moralnih razloga i za dobrobit naše porodice" i htela je da podrži Breda u pokušaju da proda kompaniju i "odmakne se od ovog teškog i bolnog poglavlja u njihovim životima."

Foto: Reuters

Pit davio dete?

Džoli je spomenula i incident u avionu iz 2016. u kojem je prethodno tvrdila da je Pit "nasrnuo na sopstveno dete" i "davio jedno od dece, a drugo udario u lice". Takođe je navela da je Pit decu "polivao pivom i crnim vinom". Istog meseca kad se dogodio navodni incident, Džoli je podnela zahtev za razvod.

- Ne mogu da izrazim koliko je uznemirujuće za mene što moram da dođem do ove tačke. Želim sve najbolje u vezi s tim posla i iskreno se nadam da će deca drugačije percipirati Miraval kada odrastu i da će te posetiti, ali Miraval je za mene umro u septembru 2016. godine. Sve što sam videla godinama nakon, to je nažalost potvrdilo - piše Džoli.

Ove godine, Anđelina Džoli je prodala vinariju Chateau Miraval ruskom oligarhu Juriju Šefleru, zbog čega ju je Pit tužio. Pit je priznao da je njegova bivša supruga uložila 40 odsto od 28,4 miliona dolara kupoprodajne cene, ali je tvrdio da je samo on zaslužan za uspeh vinarije. Pit takođe tvrdi da su se prema uslovima razvoda 2019. on i Džoli sporazumeli i međusobno razumeli da nijedno od njih ne može da proda svoj deo vinarije bez pristanka drugog.

Foto: Reuters

Prošli mesec, Anđelinina bivša kompanija, Nouvel, podnela je tužbu protiv Pita tešku 250 miliona dolara, tvrdeći da je glumac vodio "osvetnički rat" u pokušaju da otme kontrolu nad vinarijom. Prema sudskom dokumentu, kompanija je tvrdila da je Pit "osmislio do sada uspešan plan da preuzme kontrolu nad Chateau Miravalom".

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija