• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

10:00

POPULARNOG VODITELJA IZBACILI IZ RESTORANA, A SADA SE OGLASIO: Nikad ne objašnjavaj...

Lajfstajl

POPULARNOG VODITELJA IZBACILI IZ RESTORANA, A SADA SE OGLASIO: Nikad ne objašnjavaj...

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je popularni voditelj Džejms Korden izbačen iz restorana u Njujorku zbog nedoličnog ponašanja. Popularni voditelj se konačno oglasio o incidentu koji je podigao veliku prašinu

"Nisam učinio ništa loše, ni u kojoj meri. Pa zašto bih ovo otkazao? Bio sam tamo. Razumem. Osećam zen zbog cele stvari, jer mislim da je sve to blesavo"

Novinar ga je zatim upitao je li se bilo teško nositi sa svim komentarima na društvenim mrežama, ali Korden je otkrio da nije obraćao puno pažnje na to.

 - Mislim da ću verovatno morati da razgovaram o tome u svojoj emisiji u ponedeljak. Moj moto je "nikad ne objašnjavaj, nikad se ne žali" ali verovatno ću morati razgovarati o tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Corden (@j_corden)

 

Vikao kao lud

Podsetimo, vlasnik francuskog restorana "Balthazar" Kit Meknali zabranio je Kordenu ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja.

 - Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Korden je pokazao dlaku Balthazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: "Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosada. Napisaću vam negativnu recenziju! -  ispričao je vlasnik.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija