• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2022

11:06

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA! Isplivali eksplicitni snimci Megan Markl - ovo se neće dopasti kraljevskoj porodici! (VIDEO)

APfoto

Lajfstajl

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA! Isplivali eksplicitni snimci Megan Markl - ovo se neće dopasti kraljevskoj porodici! (VIDEO)

Podeli vest

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, još jednom je dokazala da njena dela nisu u skladu s onim što govori. Naime, ona je u nedavnoj epizodi svog podkasta "Archetypes" s Paris Hilton otkrila da je 2006. odustala od angažmana hostese u šouu "Deal or No Deal"

U emisiji je nosila aktovku punu novca za takmičenje, a istakla je da je dala otkaz jer "nije više htela da se oseća kao fu*ica".

Tvrdi da su je na snimanju stalno podsećali da uvlači stomak, nosi lažne trepavice i ekstenzije, te puš-ap brushalter kako bi joj grudi izgledale bujnije. Zbog ovih izjava je Markl optužena da je licemerka.

Pojavio se snimak Meganine scene iz rimejka serije "Beverly Hills 90210", u kojoj je tada kao 27-godišnjakinja tumačila Vendi. Glumica je odradila prizor koji sugeriše da je Itanu, kog je glumio Dastin Miligan, odradila oralni se*s u automobilu.

U nezgodnom trenutku ih je zatekla njegova devojka Eni, koju je odglumila Šenei Grajms, a kako bi prikrio šta se dogodilo, on brzo popravlja odeću. Megan je odradila taj glumački angažman dve godine nakon što je, kako je rekla, doživela prosvetljenje i dala otkaz u šouu "Deal or No Deal".

Foto: Printscreen You Tube

Megan Markl

Inače, u podkastu je razgovarala o svom otkazu u emisiji, koju je vodio Haui Mendel, s Paris Hilton.

- Na kraju sam odustala jer sam bila mnogo više od svog tela koje se objektivizovalo na pozornici. Nije mi se sviđalo da se svodi samo na izgled, a tako sam se osećala sve to vreme kada sam bila prikazana kao specifični arhetip reči fu*ica - ispričala je Megan.

Megan je možda "zaboravila" da je prihvatila ulogu "fu*ice" dve godine nakon što je navodno odlučila da je iznad takvih uloga, ali to nisu zaboravili da primete korisnici društvenih mreža koji su je prozvali zbog licemerja.

"Mora da je zaboravila da je bila devojka koja pruža oralni se*s u seriji nakon što je odlučila da prestane da bude hostesa jer su je objektivizovali", "Niko te nije prisilio, niko te nije ponizio, ti si sama prihvatala te poslove", "Šta joj je bilo u glavi kad je dobila scenario za tu ulogu? Je li mislila da je to uloga s kojom će se probiti u zvezde?", bili su neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Megan je navodno "oklevala" da prihvati ovu ulogu, no navodno je zaključila da "glumica koja pokušava da se probije ne može biti izbirljiva".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija