• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sixpage

07.11.2022

19:22

Pre NEDELJU dana VERIDBA, danas BEBA! Rebel Vilson postala MAJKA! (FOTO)

printscreen instagram/ rebelwilson

Lajfstajl

Pre NEDELJU dana VERIDBA, danas BEBA! Rebel Vilson postala MAJKA! (FOTO)

Podeli vest

Sa svojom devojkom Ramonom Agrum verila se pre nedelju dana nakon samo sedam meseci veze, a danas je stigla devojčica po imenu Rojs Lilijan...

Čuveka komičarka Rebel Vilson (42) objavila je na Instagramu da je dobila svoje prvo dete, devojčicu po imenu Rojs Lilijan, preko surogat majke. Sa svojom devojkom Ramonom Agrum verila se pre nedelju dana nakon samo sedam meseci veze, a sada već možemo da nagađamo i zašto su glumica i njena partnerka požurile.

- Pored toga što sam ponosna što mogu da objavim rođenje mog prvog deteta, Rojs Lilijan, koja je došla na svet prošle nedelje preko surogat majke, ne mogu da opišem ljubav koju gajim prema njoj, ona je prelepo čudo! - napisala je glumica uz fotografiju svog novorođenčeta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Komičarka je rekla da je "zauvek zahvalna" svima koji su učestvovali na njenom putu ka majčinstvu i dodala da je "surogat majka koja ju je nosila i rodila to učinila sa velikom milošću i pažnjom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

- Hvala što ste mi pomogli da stvorim sopstvenu porodicu, to je neverovatan poklon. Najbolji poklon!! Spremna sam da pružim maloj Rojs svu ljubav koja se može zamisliti. Brzo učim... i veliko poštovanje svim mamama! Ponosna što sam u vašem klubu - poručila je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija