• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

09:06

ČUDO NEVIĐENO! Dobio 2 MILIONA DOLARA na LUTRIJI igrajući ISTE BROJEVE 20 GODINA

Lajfstajl

ČUDO NEVIĐENO! Dobio 2 MILIONA DOLARA na LUTRIJI igrajući ISTE BROJEVE 20 GODINA

Podeli vest

Amerikanac Rejmond Roberts Stariji iz Fol Rivera u Masačusetsu osvojio je čak dva miliona dolara na lutriji na tiketima sa brojevima koje igra već 20 godina

Ovaj američki veteran redovno je pune dve decenije uplaćivao po šest tiketa u nagradnoj igri "Lucky for Life" i prošle nedelje mu se baš posrećilo.

Odigrao je kombinaciju datuma godišnjica i rođendana članova porodice kao svoje "lične" brojeve.

Foto: Pixabay

Dobitak

- Roberts je odabrao opciju da nagradu uzme u gotovini - 390.000 dolara za pet dobitnih listića, a iznos sa šestog uplaćivaće mu se narednih 20 godina, po 25.000 dolara - saopštili su iz lutrije.
Roberts je rekao novinarima da planira prvo sebi da kupi motor.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tommy Lukas

pre 1 godinu

ZOVEM SE TOMMY LUKAS, OVO JE MOJE ISKUSTVO: Inače ranije ne vjerujem u druge moći. Ali dr Ogundele mi je dao veliku nadu i razlog da vjerujem u njega. Supruga i ja smo se razvodili više od 7 godina i bio sam usamljen i patio sa svojom decom, ali mi je bila potrebna da se vrati u život, pa sam svuda tražio pomoć, ali samo je dr Ogundele mogao da mi pomogne. Ovaj čovjek je moćan, dr Ogundele mi je vratio moju ženu u roku od 48 sati sa svojim moćima, a njegove čini su bezopasne. Rekao sam mu da ću svjedočiti ljudima kao zahvalnost od mene, zato dijelim svoju priču, ako nekome treba njegova pomoć hitno ga kontaktirajte na WhatsApp i Telegram: +27638836445. On je pošten i efikasan.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija