• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

14:33

PAMELA ANDERSON PRIZNALA: Nisam zaradila ništa od Čuvara plaže, želeli su da glumim besplatno

Lajfstajl

PAMELA ANDERSON PRIZNALA: Nisam zaradila ništa od Čuvara plaže, želeli su da glumim besplatno

Podeli vest

Glumica Pamela Anderson dala je intervju za Variety u kojem je priznala da od popularne serije "Čuvari plaže" nije zaradila "gotovo ništa".

 - Producenti su zaradili bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga ko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo - rekla je Pamela.

Glumica tvrdi da nije dobila "ni novčić" od prodaje Barbie lutke napravljene na temelju njenog lika.

 - Ne shvatate da ćete, kad radite neku TV seriju, postati toliko popularni, pa potpišete taj ugovor i tako se odreknete svog života -  rekla je.

Pamelin sin Brendon rekao je da su glumicu "iskorišćavali".

 - Još uvek mi je čudno kako nije došlo do nekakve rasprave s Amazonom ili producentima serije "Baywatch" oko toga da se ona pošteno isplati. Smešno je kako to funkcioniše s Dejvom Čapelom i Netfliksom. On može da dođe i bite plaćen za šou od kojeg nema ništa. A od ugovora s Amazonom nismo dobili ni peni - rekao je Brendon.

Foto: Printscreen You Tube

Pamela u Čuvarima plaže

Želeli su da glumi besplatno

Pamela tvrdi i da joj je tim koji je stajao iza serije "Čuvari plaže" iz 2017. tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali zbog učestvovanja u projektu.

 - Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, želeli su da glumim besplatno.

Rekla sam im:

 - Hajde, ljudi. Mislim, stvarno? -  ispričala je glumica koja je na kraju pristala na ulogu. Pojavila se samo na kraju filma u usporenom snimku, bez ikakvog teksta.

 - Završila sam dobro. Nemam pritužbi -  zaključila je glumica.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija