• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2023

15:00

HAOS NA TIKTOKU! Majka ima 21, a ćerka 15 godina - komentari samo pljušte (VIDEO)

Printscreen tiktok

Lajfstajl

HAOS NA TIKTOKU! Majka ima 21, a ćerka 15 godina - komentari samo pljušte (VIDEO)

Podeli vest

Tiktokerka Hanter Nelson je 2015. godine ostala bez majke, tako da je imala samo 21. godinu kada je preuzela starateljstvo nad svojom polusestrom Grejsi.

Hanter je u početku brinula kako će da vodi računa o jednoj tinejdžerki, a svoje mišljenje je podelila na mreži TikTok.

 - Ono kad se voziš i shvatiš da si 21-godišnjakinja sa 15-godišnjim detetom. Nijedan drugi roditelji ni ljudi u njenoj školi me neće shvatiti ozbiljno - podelila je Hanter u videu koji je dobio gotovo milion pregleda.

Usijale se mreže

Korisnici TikToka su Hanter zasuli s pitanjima, a najčešće je bilo da li je rodila sa šest godina. Hanter je objasnila kako joj je Grejsi polusestra, a nakon smrti roditelja nije imao ko da se brine za nju.

 - Htela sam da moja sestra bude srećna, na sigurnom i da ima sve što joj treba. Najbolji način za to je bio da se preseli kod mene -  poručila je Hanter.

 

@hunterenelson Reply to @haleyymontoya CONGRATS #fyp ♬ original sound - Hunter

 

To što je preko noći postala staratelj svoje male sestre izazvalo je veliku porodičnu dramu. U zasebnom klipu, Nelson je otkrila da je primila niz pretnji smrću od članova Grejsine porodice sa majčine strane, koji nisu hteli da joj se dodele roditeljska prava.

Nelson je takođe priznala da Grejsi nije htela da bude s njom.

 - Grejsi nije htela da pođe sa mnom - priznala je.

 - Bila je jako besna na mene - rekla je Nelson, dodajući da je Grejsi privremeno živela u nehigijenskom okruženju.

"Osećala sam se kao da radim ono što je najbolje za nju, iako nam je bilo jako teško."

I Grejsi se složila, savetujući druge:

 - Stavite detetovu sigurnost, ponos i potrebe ispred njihovih emocija. Ponekad neće biti srećni zbog toga - upozorila je.

 - Ali jednostavno to moraš da uradiš -  piše Njujork Post.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija