• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

20:05

U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOMBA! Muškarci joj šalju eksplicitne fotografije (FOTO)

printscreen instagram/lesleymaxwell.fitness

Lajfstajl

U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOMBA! Muškarci joj šalju eksplicitne fotografije (FOTO)

Podeli vest

Lesli Maksvel (66) iz Melburna na Instagramu objavljuje golišave fotografije, uglavnom iz teretane u koju voli da ide sa unukom Tijom, koja priznaje da joj je baka prava konkurencija kada su muškarci u pitanju.

- Pošto izgleda tako fenomenalno za svoje godine, prilično je zanimljiva muškarcima - rekla je Tia.

 

 

- Javljaju mi se čak i momci od 18 godina, što je zaista smešno. Ponekad su prilično eksplicitni, pa mi šalju slike svojih penisa. Sve to shvatam kao komplimente, odlično je što sam im čak i zanimljiva - kaže Lesli.

I dok se unuka Tija raduje baki i pažnji koju dobija na Instagramu, Leslijeva ćerka Vanesa, koju fitnes ne zanima, nije toliko srećna zbog maminih objava golotinje na društvenoj mreži.

- To je ipak moja mama, nije da je ćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, već samo da malo 'smanjim doživljaj' - kaže Vanesa.

Lesli, s druge strane, svoje objave na Instagramu smatra delom svog posla.

 

 

- Jako me interesuje fitnes i uvek sam u teretani u oskudnoj odeći, ali se i takmičim, pa sam navikla da budem na sceni u malom bikiniju. Nemam problema da pokažem takve fotografije. Ne stidim se svog tela. Moram da budem proizvod onoga u šta verujem. Ne želim da se pokrivam i ako želim da pokažem svoje telo, pokazaću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne bi bio 'na vrhu sveta' - zaključila je Lesli.

 

 

Odlučila je da postane lični trener sa 48 godina i te godine pobedila na svom prvom takmičenju u fitnesu. On smatra da svoj mladalački izgled duguje strogom fitnes režimu i da trenira najmanje pet puta nedeljno.

U prošlosti, Lesli je radila kao šminkerka i na promocijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Uopšte ne izgleda kao bomba već kao "posledica" eksplozije bombe ???????

Megi

pre 1 godinu

Grozno, ja bolje izgledam od nje u 65-oj, bez teretane.

sledeća vest

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata
Partizan

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata

Vratio se! Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (51) danas je drugi put promovisan u šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan. Vratio se posle četiri godine, mada deo navijača smatra da nikad nije trebalo ni da odlazi. Ipak, drugi deo smatra da ni on neće ništa popraviti, a ovde su samo neke činjenice koje su obeležile njegov prvi boravak u redovima posrnulog giganta iz Humske!

27.09.2024

15:21

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija