• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2023

18:00

SMEH DO SUZA! Pogledajte kako je jedan pas "ocinkario" drugog da krade hranu (VIDEO)

Pixabay

Lajfstajl

SMEH DO SUZA! Pogledajte kako je jedan pas "ocinkario" drugog da krade hranu (VIDEO)

Podeli vest

Snimak prikazuje dva psa koji se ponašaju kao braća, a jedan od njih cinkari drugog zbog pravljenja nereda u kuhinji, što je sinhronizovano na engleski jezik i postalo izuzetno smešno.

U vezi sa zajedničkim životom, nesuglasice i svađe su neizbežne, kako među ljudima, tako i među ljubimcima. Trenutno, na TikToku se širi smešan video dva psa koji žive zajedno u istom domaćinstvu, a ponašaju se poput klasične braće. Oba psa pokušavaju da pred svojom vlasnicom ispadnu bolji od drugog, ali jedan od njih se odlučuje da "cinkari" svog brata jer je napravio nered u kuhinji dok se posluživao hranom.

Pseći detektiv je odveo vlasnicu u kuhinju i lajao na drugog psa, dok je ovaj samo stajao i gledao ga sa prezrenjem. Sve ovo bi bilo dovoljno interesantno sam po sebi, ali onda se ceo video dodatno poboljšao. Neko je napravio sinhronizaciju snimka na engleski jezik, prateći pseći govor, što je rezultiralo urnebesnim video materijalom koji izaziva smeh iznova i iznova.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija