• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2023

10:35

Šok! Pretvarao se da je lutka u izlogu kako bi kao nakit! Policija odmah reagovala

Shutterstock

Lajfstajl

Šok! Pretvarao se da je lutka u izlogu kako bi kao nakit! Policija odmah reagovala

Podeli vest

Policija u Varšavi privela je mladića koji se pretvarao da je lutka u izlogu kako bi mogao da ukrade nakit iz prodavnice nakon zatvaranja.

Optužen je za provalu i krađu i preti mu kazna do 10 godina zatvora, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

Mladić star 22 godine, čije ime policija nije navela, fotografisan je kako mirno stoji i drži torbe u izlogu prodavnice, da bi nakon zatvaranja ukrao nakit pre nego što ga je uočilo obezbeđenje. Varšavska policija je saopštila da osoblje i kupci nisu primetili ništa neobično dok je mladić stajao u izlogu i potpuno se "stopio" sa lutkama.

Policija je navela da je mladić stajao mirno, da bi nakon zatvaranja prodavnice prošao kroz razna odeljenja nakon pre nego što je ukrao nakit, da bi ga na kraju uočilo osoblje obezbeđenja. Mladić je optužen za još dva incidenta.

Foto: Shutterstock

 

 

Policija je navela da je on u prvom slučaju kasno večerao u restoranu u tržnom centru i čekao da se zatvori i da je potom ušao u prodavnicu odeće gde je "zamenio svoju odeću za novu", pre nego što se vratio u restoran na još jedan obrok.

U trećem incidentu, mladić je sačekao kraj radnog vremena i uzeo novac iz nekoliko kasa u jednoj prodavnici i pokušao da ukrade druge predmete. Tužilaštvo u Varšavi saopštilo je da je osumnjičenom određen pritvor od tri meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija